Libnet.ro
UNICEF

20:47

Alexandru Arsinel, dezvaluiri despre intalnirea cu Gabi Oprea: Imediat am iscalit, nici nu m-am uitat

B1 B1,
Alexandru Arsinel, dezvaluiri despre intalnirea cu Gabi Oprea: Imediat am iscalit, nici nu m-am uitat

In urma cu cativa ani, Alexandru Arsinel a devenit membru al UNPR. Actorul a dezvaluit cum s-a intamplat acest lucru si cum a decurs intalnirea cu Gabriel Oprea. Totul avea drept scop salvarea Gradinii de. continuă pe B1

Alexandru Arsinel, dezvaluiri despre intalnirea cu Gabi Oprea: Imediat am iscalit, nici nu m-am uitat

In urma cu cativa ani, Alexandru Arsinel a devenit membru al UNPR. Actorul a dezvaluit cum s-a intamplat acest lucru si cum a decurs intalnirea cu Gabriel Oprea. Totul avea drept scop salvarea Gradinii de.

Alexandru Arsinel, marturisire despre Stela Popescu. Ce ar intreba-o acum

Alexandru Arsinel a marturisit, intr-un interviu acordat DC News, cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum a inceput colaborarea lor pe scena. Alexandru Arsinel a povestit, in cadrul unui interviu acordat DC.

Alexandru Arsinel, dezvaluire inedita despre Stela Popescu: imi lipseste foarte mult, mi-e dor de ea si, daca ar fi, as intreba-o...

Alexandru Arsinel recunoaste ca nu poate trece peste moartea partenerei sale de scena, Stela Popescu. De obicei nu raspund la intrebarile despre Stela Popescu. A fost un moment pe care nu as reusi.

Alexandru Arsinel a explicat de ce nu participa la proteste: Oamenii se aduna si nici nu stiu pentru ce. Ce crede despre situatia Romaniei

Actorul Alexandru Arsinel 78 de ani) a comentat situatia politica si sociala din Romania, precizand ca este derutat si nu intelege de ce nu ne gasim echilibru, si a explicat de ce nu participa la proteste.

Dupa moartea STELEI POPESCU, o alta drama loveste lumea mondena: Din pacate e vorba de celebrul ALEXANDRU ARSINEL...

Decesul Stelei Popescu l-a afectat teribil pe Alexandru Arsinel. Mai mult, acesta sufera enorm si sa-si vada sotia imobilizata la pat. Suferintele acestea se pare ca si-au pus amprenta asupra starii lui de s.

Alexandru Arsinel ii critica pe protestatari: Nici nu stiu de ce se aduna

Alexandru Arsinel a sustinut ca nu participa la proteste deoarece oamenii care se aduna la astfel de manifestatii nici macar nu stiu ce cer, asa ca actiunea nu are nicio finalitate. Actorul a mai spus ca.

Dezvaluiri despre nasterea Elenei Udrea. Cat a dat blonda de la Cotroceni la clinica de lux din Costa Rica

Noi dezvaluiri au fost facute la Antena 3, despre nasterea fetitei Elenei Udrea. Un prim vizitator in Costa Rica, ar fi chiar mama Elenei Udrea, iar imediat ar pleca si Adrian Alexandrov. Steagul Romaniei.

Lia Olguta Vasilescu, dezvaluiri despre cum a fost filata: Patru masini si 12 oameni ma urmareau!

Lia Olguta Vasilescu a vorbit luni seara la Sinteza zilei despre cum a fost filata. Ministrul Muncii sustine ca a fost interceptat o perioada indelungata intr-un dosar in care nu avea nicio.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )