Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu il DESFIINTEAZA pe marele general Oprea: Vai de capul tau, AMARATULE!

B1 B1,
Basescu il DESFIINTEAZA pe marele general Oprea: Vai de capul tau, AMARATULE!

Abia si-a anuntat revenirea in politica si deja a devenit tinta glumelor si ironiilor. Este vorba despre generalulGabriel Oprea, care a postat pe Facebook o imagine in care apare dand mana cuBarack. continuă pe B1

Basescu il DESFIINTEAZA pe marele general Oprea: Vai de capul tau AMARATULE!

Abia si-a anuntat revenirea in politica si deja a devenit tinta glumelor si ironiilor. Este vorba despre generalulGabriel Oprea, care a postat pe Facebook o imagine in care apare dand mana cuBarack.

Basescu, reactie dura la falsul lui Oprea: Vai de capul tau, amaratule!

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat pe Facebook dupa ce fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a postat o fotografie trucata in care da mana cu fostul presedintele SUA Barack Obama.

Traian Basescu, mesaj pentru Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule

Fostul presedinte Traian Basescu il ataca dur pe Gabriel Oprea, dupa ce acesta a trucat o poza cu Barack Obama. Basescu ii transmite un mesaj lui Gabriel Oprea: Vai de capul tau, amaratule!. Vai.

Basescu, despre fotografia trucata a lui Oprea cu Obama: Vai de capul tau, amartule!

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat vineri, dupa ce fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea a postat pe contul sau de Facebook o fotografie trucata in care da mana cu Barack Obama, ca Oprea a ajuns tare rau daca falsifica fotografii. Basescu spune ca a inteles ca fotografia trucata este semnalul relansarii lui Gabriel Oprea in politica, dar pare ca falsul a fost si semnul sub care si-a construit toata viata marele profesor indrumator de doctorate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )