Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dancila s-a intalnit cu premierul Emiratelor Arabe Unite

Adevărul Adevărul,
Dancila s-a intalnit cu premierul Emiratelor Arabe Unite

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu premierul Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, pentru a discuta despre relatiile economice dintre cele doua tari si despre noi oportunitati de afaceri si proiecte de cooperare. Premierul a fost insotit de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. continuă pe Adevărul

Ce a discutat Dancila cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in.

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Viorica Dancila, vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor.

Viorica Dancila ncepe un turneu Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuwait/ Luni se va ntlni cu Recep Tayyip Erdogan

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni incepe o vizita in Republica Turcia si in golful Persic, in Emiratele Arabe Unite si in Kuweit. Astazi voi avea intalniri cu presedintele Republicii Turcia, domnul Erdogan, conducerea Marii Adunari Nationale a Turciei, precum si cu presedintele Uniunii Camerelor de Comert, Industrie si Burse. in urmatoarele zile voi avea mai multe intrevederi cu inalti oficiali din Emiraele Arabe Unite si Kuweit si voi participa la Forumul Omenilor de afaceri din Romania si Kuweit, a spus Dancila la inceputul sedintei de Guvern de luni.

Sedinta de Guvern, luni, inaintea plecarii premierului in Turcia si Emiratele Arabe Unite; OUG privind cele trei legi ale justitiei ar urma sa fie pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste, luni, de la ora 9. 00, iar Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei. Dupa sedinta, premierul Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Turcia si in Emiratele Arabe Unite.

Sedinta de Guvern, luni, inaintea plecarii premierului in Turcia si Emiratele Arabe Unite. OUG privind cele trei legi ale justitiei ar urma sa fie pe ordinea de zi

Guvernul se reuneste, luni, de la ora 9. 00, iar Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei. Dupa sedinta, premierul Viorica Dancila va pleca intr-o vizita in Turcia si in Emiratele Arabe Unite.

Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Premierul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor accentul fiind pus pe interesul comun pentru dezvoltarea relatiei bilaterale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )