Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General: Sunt chemat ca martor ntr-un dosar

Hotnews Hotnews,
 Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General: Sunt chemat ca martor ntr-un dosar

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a venit, joi, la sediul Parchetului General, acesta precizand ca a fost chemat ca martor intr-un dosar, informeaza Mediafax. Oprea a precizat ca dosarul in care a fost chemat nu are legatura cu cel ce vizeaza protestul din 10 august. continuă pe Hotnews

Gabriel Oprea, la sediul Parchetului General: Sunt chemat ca martor intr-un dosar

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat, joi, la sediul Parchetului General, acesta precizand ca a fost chemat ca martor intr-un dosar. Oprea a mai spus ca dosarul in care a fost chemat nu are legatura cu cel ce vizeaza protestul din 10 august.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI. La.

Gabriel Oprea, audiat la Parchetul General

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a fi audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri depuse de Mihai Sova, fost secretar general adjunct in MAI.

Gabriel Oprea, audiat ca martor, intr-un dosar de la Parchetul General

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea a mers joi la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar, dupa cum a declarat acesta la intrarea in sediul institutiei, informeaza S.

Gabriel Oprea, audiat ca martor, intr-un dosar de la Parchetul General(VIDEO)

UPDATE: Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost audiat intr-un dosar deschis ca urmare a unei plangeri facute de un fost secretar general adjunct in cadrul MAI, Mihai Sova. Magistratii inaltei Curti de Ca.

Gabriel Oprea, la sediul Parchetului General: A fost cazul acela mediatizat, ca s-au copiat mai multe documente, si am dat declaratia de martor

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, s-a prezentat, joi, la sediul Parchetului General, acesta precizand ca a fost chemat ca martor intr-un dosar. Oprea a mai spus ca dosarul in care a fost chemat nu are legatura cu cel ce vizeaza protestul din 10 august.

Seful Brigazii speciale de jandarmi, colonelul Catalin Paraschiv, audiat la Parchetul General in dosarul Violentele de la mitingul diasporei

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmerie a fost audiat joi la Parchetul General in dosarul ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din 10 august din Piata Victoriei. Mi-am asumat riscul in momentul in care mi-am condus oamenii fara niciun fel de problema, a declarat acesta cand a ajuns la Parchet.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, colonelul Catalin Paraschiv, care a cooordonat interventia brigazii in 10 august, a fost audiat astazi la Parchetul General, in dosarul violentelor din Piata Victoriei, el refuzand sa faca declaratii la iesirea de la audieri, pe motiv ca este o ancheta in curs, conform News. ro.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General. Fantoma alba da explicatii despre miting

Seful Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, este audiat, joi, la Parchetul General. Este vorba de celebrul barbat denumit fantoma alba de la protestele din 10 august. Paraschiv va.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )