Libnet.ro
UNICEF

21:02

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la europarlamentare! Seful unui partid a facut anuntul momentului

B1 B1,
Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor candida la europarlamentare! Seful unui partid a facut anuntul momentului

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a anuntat, sambata, ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, potrivit news. ro. continuă pe B1

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, candidati la europarlamentare pe lista lui Gabriel Oprea

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat sambata ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, acestia prticipand sambata la reuniunea de partid de la Constanta.

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare

Liderul UNPR Gabriel Oprea a anuntat astazi ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare, acestia prticipand astazi la reuniunea de partid de la Constanta .

Ilie Nastase si Anghel Iordanescu, pe lista UNPR pentru europarlamentare, anunta Gabriel Oprea

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat, sambata, ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista UNPR pentru europarlamentare.

Anghel Iordanescu candideaza la europarlamentare

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat sambata, la Constanta, ca Ilie Nastase si Anghel Iordanescu vor fi pe lista acestui partid pentru alegerile europarlamentare. Suntem deosebit de onorati sa.

Ilie Nastase candideaza la alegerile europarlamentare pe listele UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sosit in statiunea Mamaia, la Conferinta regionala sud est a partidului. La eveniment participa si Ilie Nastase, fostul tenismen. Oprea a anuntat ca Ilie Nastase va candida la.

Ilie Nastase, CONDAMNAT la inchisoare cu suspendare: Am recunoscut! Nu vom face apel! (VIDEO)

Ilie Nastase a fost condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare de catre Judecatoria Sectorului 1, pentru sustragerea de la prelevarea de probe. in plus, instanta i-a interzis lui Ilie Nastase.

Ilie Nastase a rabufnit dupa ce turneul de tenis de la Bucuresti a fost preluat de Ungaria: Totul se face pe dos in Romania!

Ilie Nastase a reactionat dupa ce Guvernul Ungariei a preluat licenta singurului turneului WTA din Romania, cel care se desfasura la Bucuresti. Legendarul tenismen considera ca pierderea acestui turneu.

Digisport: Ungaria a preluat licenta turneului de la Bucuresti. Ilie Nastase a reactionat vehement

Ilie Nastase 72 de ani), recent condamnat la noua luni si zece zile de inchisoare cu suspendare, decizie care nu este insa definitiva, a luat foc in momentul in care s-a aflat ca Guvernul de la Budapesta a preluat licenta turneului de la Bucuresti.

PENTRU CA A REFUZAT RECOLTAREA DE PROBE BIOLOGICE: Ilie Nastase, condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare

Fostul tenisman Ilie Nastase a fost condamnat, astazi, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare.

Ilie Nastase, prima reactie dupacondamnarea lainchisoare cu suspendare: Cred ca domnul judecator a intelesproblema pe care am avut-o

Fostulmare campion la tenis Ilie Nastase a avut o prima reactie, miercuri, dupa ce afost condamnat la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare. Decizia nu este definitiva. Deocamdata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )