Libnet.ro
UNICEF

16:16

VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila, desculta in Emirate

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, miercuri, cu reprezentantul Emirului Abu Dhabi,Hamdan Bin Zayed Al Nahyan,Regiunea de Vest, fiind insotita de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, temele discutate fiind perspectivele relatiilor bilaterale romano-emirateze, potrivit comunicatului emis de Guvern. continuă pe Adevărul

VIDEO Viorica Dancila s-a intalnit cu Recep Erdogan. Presedintele turc a vorbit despre cooperarea impotriva persoanelor din Romania care au legaturi cu FETO

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au sustinut o declaratie de presa comuna, in cursul careia presedintele turc a spus ca va fi intensificata cooperarea impotriva persoanelor si institutiilor din Romania care au legaturi cu FETO.

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Cum a fost surprinsa Viorica Dancila in Emiratele Arabe Unite

Postul de televiziune de stat din Emiratele Arabe Unite a difuzat imagini cu Viorica Dancila din timpul vizitei premierului la Marea Moschee Sheikh Zayed de la Abu Dhabi, cel mai mare lacas de cult din Emirate, care.

Viorica Dancila, imbracata in haine islamice, a vizitat Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vizitat miercuri Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi. imbracata in haine islamice, Dancila a vizitat moscheea alaturi de Ahmed Abdullah Al Matroushi, ambasadorul Emiratelor Arabe.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost primit luni de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Complexul Prezidential din Ankara. La sosire, Dancila a fost intampinata de vicepresedintele turc, Fuat.

Viorica Dancila anunta ce se va intampla imediat dupa revenirea in tara: Nu numai ca vom face un control... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari miercuri seara ca la intoarcerea in Romania va dispune un control la Spitalul Judetean Calarasi, unde un barbat a fost filmat tarandu-se pe genunchi in fata.

Premierul Viorica Dancila, reactie ferma in scandalul momentului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la Sinteza zilei, ca imediat ce se va intoarce in Romania va cere un control la Spitalul de Urgenta din Calarasi, acolo unde un pacient a fost aruncat in.

Sus pe toc! Viorica Dancila, LA iNALTIME in timpul vizitei la Ankara: INCREDIBIL ce pantofi a purtat premierul... (FOTO)

Prim-ministrul Romaniei a dat dovada de un deosebit echilibru in timpul vizitei oficiale din Turcia. La intalnirea cu Recep Tayyip Erdogan, Viorica Dancila s-a miscat nestingherita pe niste pantofi cu tocuri.

Viorica Dancila se intalneste astazi cu Erdogan

Premierul Viorica Dancila va efectua astazi o vizita oficiala in Turcia, urmand ca la, ora 19. 00, sa se intalneasca, la Palatul Prezidential, cu presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Dancila va participa apoi la semnarea unor documente bilaterale si la declaratii comune.

Viorica Dancila, dupa vizita in Turcia si Emiratele Arabe: Am prezentat proiectele in parteneriat public-privat. Erdogan, interesat de constructia unui spital cu 1.000 de paturi la Constanta

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca presedintele Turciei a aratat interes pentru constructia unui spital regional cu 1. 000 de paturi la Constanta, in baza unui parteneriat.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )