Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ciolacu, prima reactie dupa ce l-a amenintat cu BATAIA pe baronul Oprisan

B1 B1,
Ciolacu, prima reactie dupa ce l-a amenintat cu BATAIA pe baronul Oprisan

Scandalul dintre liderii PSD Marian Oprisan si Marcel Ciolacu continua. Baronul de Vrancea s-a plans ca noul presedinte al Camerei Deputatilor l-a injurat. in replica Ciolacu l-a intrebat daca vrea sa ia. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct,.

DigiSport: Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa ce a iesit din spital

Catalin Morosanu a iesit din spital, acolo unde a ajuns la finalul luptei castigate extraordinar in fata unui luptator mult mai inalt si mult mai greu, americanul Daniel Sam, si a avut prima reactie. Palitura moldoveneasca inca functioneaza!, a scris Moro pe pagina sa de facebook.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )