Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea: imi e groaza ca Marian Oprisan face strategia politica a PSD. O sa citesc partea care nu-i apartine

Adevărul Adevărul,
Firea: imi e groaza ca Marian Oprisan face strategia politica a PSD. O sa citesc partea care nu-i apartine

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca se ingrozeste la gandul ca Marian Oprisan va face strategia politica a partidului si ca va citi doar acea parte din strategie care nu-i va apartine acestuia. Daca dupa elucubratiile spuse CEx-ul trecut de catre domnul Oprisan inca ne mai bazam pe dumnealui sa ne faca strategia politica a partidului. , a spus Firea. continuă pe Adevărul

Firea, despre faptul ca Oprisan face strategia PSD: Mi-e groaza

Gabriela Firea s-a aratat ingrozita de faptul ca Marian Oprisan contribuie la conturarea strategiei politice a PSD. Primarul general al Capitalei a sustinut ca va citi doar partea din document care nu e scrisa de.

GABRIELA FIREA: Nu candidez la nicio functie in partid

ACTUALIZARE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, astazi, pe liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, ca l-a atacat nedemn, cu minciuni pe colegul de partid Paul Stanescu, ea afirmand ca ii este groaza ca Oprisan face strategia politica a partidului. ---- * ACTUALIZARE Gabriela Firea: Toate orasele si municipiile sunt intr-o situatie dificila din punct de vedere financiar ---- Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat, astazi, la sediul PSD ca nu va candida la nicio functie la nivelul conducerii partidului la congresul care va avea loc la sfarsitul lunii.

MARIAN OPRISAN: Nu poti sa stai cu interimat la nesfarsit

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, spune ca in orice tara civilizata atunci cand un partid ramane fara presedinte se face congres intr-o saptamana si ca nu se poate sta cu interimat la nesfarsit.

Baronul Marian Oprisan, numit intr-o functie cheie in PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vienri, dupa CEx, ca Marian Oprisan va avea o functie importanta in partid, pe viitor. Din ce am inteles, Marian Oprisan va coordona proiectul.

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct,.

Ce spune Marian Oprisan despre candidatura lui Ioan Aurel Pop la prezidentiale din partea PSD

Iniante de CEX-ul PSD, Marian Oprisan a fost intrebat daca presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, ar putea fi sustinut de PSD pentru alegerile prezidentiale.

Marian Oprisan inainte de CExN al PSD : Viorica Dancila este un lider puternic care poate indeplini functia de presedinte al partidului

UPDATELiderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat inainte de inceperea sedintei CExN al PSD ca partidul doreste sa-si atinga obiectivele fata de cetatenii romani si Romania. in ceea ce o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )