Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, intrebat daca l-a amenintat cu bataia pe Marian Oprisan: Nu-mi aduc aminte

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct,. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a evitat spuna daca va candida la o functie in PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

Marcel Ciolacu, intrebat daca va candida la sefia PSD: Nu includ, nu exclud!

Marcel Ciolacu, recent devenit presedinte al Camerei Deputatilor, a evitat sa spuna daca va candida la o functie in PSD Partidul a decis vineri, in cadrul Comitetului Executiv National, ca va organiza un.

Ciolacu, intrebat daca motiunea de cenzura ii da emotii: Numai prostii nu au emotii.Nu sunt probleme matematice, dar trebuie sa ne organizam

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca nu sunt probleme legate de motiunea de cenzura anuntata de Opozitie, precizand ca, din punct de vedere matematic, este exclus ca aceasta sa treaca. El a precizat ca partidul trebuie sa se organizeze inainte de aceasta motiune.

Scene uluitoare in CEX-ul PSD. Marcel Ciolacu: Oprisan, vrei bataie?. Cei doi lideri PSD s-au parat ca la gradinita

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plans in sedinta CEX de vineri ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, l-a injurat pe holurile sediului PSD. in replica, Ciolacu l-a intrebat, direct, in sedinta, daca vrea bataie. Marcel Ciolacu si Marian Oprisan sunt in tabere diferite. Liderul PSD Vrancea a avut un schimb de replici si cu primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit unor surse politice.

Marcel Ciolacu, intrebat de motiunea de cenzura: Numai prostii nu au emotii

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a subliniat, inainte de Comitetul Executiv al PSD, ca prioritatea partidului trebuie sa fie acum organizarea pentru a supravietui la motiunea de cenzura ce.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor: Vom vedea cine isi depune candidaturile. Nu exclud

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, dupa sedinta PSD, ca se va organiza congres in luna iunie pentru ca unii vor stabilitate. Ciolacu a evitat sa spuna daca isi va depune.

MARCEL CIOLACU: Un congres rapid al PSD nu este oportun

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, la finalul Comitetului Executiv National al PSD, ca a sustinut in cadrul sedintei ca organizarea atat de rapida a unui congres nu este oportuna.

MARCEL CIOLACU, LA IESIREA DIN SEDINTA CEX: Trebuia sa ne facem niste planuri si pentru viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, astazi, dupa sedinta CEx a PSD, ca trebuia o analiza mai aprofundata si asupra trecutului si planuri concrete pentru viitor, de aceea ar fi preferat un congres mai tarziu.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Numai prostii nu au emotii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca nu sunt probleme legate de motiunea de cenzura pe care doreste sa o depuna opozitia, precizand ca, din punct de vedere matematic, este exclus ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )