Libnet.ro
UNICEF

09:15

Marian Oprisan, despre intalnirile de taina Dragnea - Kovesi - Maior: incerca sa le castige si el bunavointa ca altfel il bagau la puscarie/ Nu recunosc condamnarea din dosarul Referendumului

B1 B1,
Marian Oprisan, despre intalnirile de taina Dragnea - Kovesi - Maior: incerca sa le castige si el bunavointa ca altfel il bagau la puscarie/ Nu recunosc condamnarea din dosarul Referendumului

Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, s-a pozitionat drept scut pentru Liviu Dragnea inainte de Comitetul Executiv National al PSD in care se va discuta solicitarea mai multor lideri de organizatii care cer demisia. continuă pe B1

Baronul Marian Oprisan, despre intalnirile de taina Dragnea - Kovesi - Maior: incerca sa le castige si el bunavointa ca altfel il bagau la puscarie/ Nu recunosc condamnarea din dosarul Referendumului

Baronul de Vrancea, Marian Oprisan, s-a pozitionat drept scut pentru Liviu Dragnea inainte de Comitetul Executiv National al PSD in care se va discuta solicitarea mai multor lideri de organizatii care cer demisia.

Marian Oprisan, reactie dupa ce s-a zvonit ca Liviu Dragnea i-ar fi oferit Ministerul de Interne

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan neaga ca ar fi negociat cu Liviu Dragnea Ministerul de Interne, in schimbul sustinerii, asa cum au sustinut in ultimele ore surse politice. Nu am primit o asemenea oferta.

Vehiculat drept viitorul ministru de Interne, baronul Marian Oprisan propune o noua nationalizare: Resursele sa fie ale romanilor si nu a strainilor (VIDEO)

Baronul de Vrancea Marian Oprisan ar putea deveni ministrul de Interne in urma unei viitoare remaniere guvernamentale. Asta i-ar fi promis Liviu Dragnea in schimbul sprijinului in interiorul Comitetului Executiv de.

Sezatoare cu Dragnea, Kovesi si statul paralel, intr-o noua poza de la Ponta

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, in contextul in care mai multi membri PSD doresc sa-si dea demisia din functia de lider al partidului. Ponta a publicat o poza in care Dragnea, Kovesi si alte figuri interesante care stau la aceeasi masa, iar la fosta sefa DNA se observa un detaliu [] .

POZA ANULUI! Victor Ponta a PUBLICAT o noua fotografie cu Liviu Dragnea si statul paralel: Liderul PSD langa Kovesi, Maior si Oprea (FOTO)

Victor Ponta continua dezvaluirile privind relatia dintre Liviu Dragnea si cea ce numeste statul paralel! Precum a promis, fostul premier a postat o noua poza in care arata ca Liviu Dragnea a fost prieten.

Robert Negoita - despre vinovatia lui Dragnea

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea a gresit, insa fara sa spuna ce anume exact ii reproseaza acestuia.

Florin Calinescu, despre scrisoarea anti-Dragnea: Nu miscau astia in front, doar ca sa si-o ia in freza de la Liviulica

Actorul si vedeta de televiziune Florin Calinescu, in varsta de 62 de ani, a comentat pe subiectul scrisorii anti-Dragnea, semnata de trei lideri ai PSD.

VIDEO Ministrul Petre Daea, despre miscarea anti-Dragnea: Nu prin scrisori se rezolva problemele intr-un partid

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat la Buzau ca problemele din partid nu se rezolva prin scrisori ci discutand fata in fata. Reactia ministrului vine dupa ce mai multi lideri ai PSD au semnat o scrisoare prin care ii cer demisia presedintelui formatiunii, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )