Libnet.ro
UNICEF

16:15

Marian Oprisan, despre partide de vnatoare cu sefii Tel Drum: Nu i cunosc. Credeti ca eu i-am ntrebat cum i cheama?

Hotnews Hotnews,
 Marian Oprisan, despre partide de vnatoare cu sefii Tel Drum: Nu i cunosc. Credeti ca eu i-am ntrebat cum i cheama?

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a participat la zeci de partide de vanatoare, dar nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. Credeti ca eu i-am intrebat pe fiecare cum ii cheama, daca am fost la vanatoare, a spus liderul social-democrat. continuă pe Hotnews

Marian Oprisan, despre vnatoare cu sefii Tel Drum: Nu i cunosc. Credeti ca eu i-am ntrebat cum i cheama?

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a participat la zeci de partide de vanatoare, dar nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. Credeti ca eu i-am intrebat pe fiecare cum ii cheama, daca am fost la vanatoare, a spus liderul social-democrat.

Teleormanleaks VIDEO Teaser Rise Project: Ghici cine a participat la macel/ Oprisan: Am participat la zeci de partide de vnatoare. Nu i cunosc pe sefii Tel Drum

Urmatorul articol din seria teleormanleaks are parte de o avanpremiera: Jurnalistii de la Rise Project au publicat sambata, pe Facebook, impreuna cu mesajul Ghici cine a participat la macel, un montaj cu imagini de la o vanatoare in care apar Liviu Dragnea, politiceni cunoscuti si sefi din Tel Drum. Marian Oprisan, despre vanatoare cu sefii Tel Drum: Nu ii cunosc. Credeti ca eu i-am intrebat cum ii cheama?Dumitru Buzatu PSD Vaslui): Sunt pasionat de vanatoare, daca ma cheama cineva, ma duc.

Dumitru Buzatu (PSD Vaslui), despre vnatoare cu sefii Tel Drum: Sunt pasionat de vnatoare, daca ma cheama cineva, ma duc

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca a fost la multe partide de vanatoare, nu doar la cea in care apare filmat alaturi de sefii de la Tel Drum. Daca ma invita cineva, ma duc unde sunt invitat sau alteori invit eu la grupa mea de vanatoare, a spus Buzatu.

Primele reactii din PSD la filmul Rise Project de la partidele de vanatoare la care au participat Liviu Dragnea si sefii Tel Drum

Vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, a recunoscut ca a participat la partide de vanatoare, dar a sustinut ca nu ii cunoaste pe sefii Tel Drum. De asemenea, Oprisan spune ca participarea la partide de vanatoare este o chestiune privata.

TeleormanLeaks: RISE Project a publicat imagini in care Liviu Dragnea apare la o partida de vanatoare alaturi de sefii Tel Drum si lideri PSD (VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au publicat, sambata, un videoclip din seria TeleormanLeaks. Este vorba despre imagini in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, apare la o partida de vanatoare impreuna cu.

Dezvaluiri Rise Project: Baronul Marian Oprisan, filmat cand bate cu nuiaua la fund un vanator(VIDEO)

Jurnalistii RISE Project anunta noi dezvaluiri din seria TeleormanLeaks. Acestia au publicat o inregistrare video de la o partida de vanatoare, in care Liviu Dragnea apare alaturi de sefii Tel Drum si de ma.

Dezvaluiri Rise Project: Baronul Marian Oprisan, filmat cand bate cu nuiaua la fund un vanator (VIDEO)

Jurnalistii RISE Project anunta noi dezvaluiri din seria TeleormanLeaks. Acestia au publicat o inregistrare video de la o partida de vanatoare, in care Liviu Dragnea apare alaturi de sefii Tel Drum si de ma.

VIDEO Imagini de la o vanatoare a baronilor rosii, publicate de Rise Project. Apar alaturi, printre altii, Liviu Dragnea, Marian Oprisan si Adrian Tutuianu

Jurnalistii de la Rise Project au publicat un film de la o partida de vanatoare in care apar numerosi lideri ai Partidului Social Democrat si sefi ai societatii Tel Drum.

VIDEO Imagini de la vanatorile baronilor rosii, publicate de Rise Project. Apar alaturi, printre altii, Liviu Dragnea, Marian Oprisan si Adrian Tutuianu

Jurnalistii de la Rise Project au publicat un film, care reprezinta un colaj de imagini de la partidele de vanatoare la care au luat parte numerosi lideri ai Partidului Social Democrat si sefi ai societatii Tel Drum.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )