Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Antena3 Antena3,
Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc. Toti ministrii. continuă pe Antena3

Marian Oprisan: Paul Stanescu nu a comunicat deloc

Ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc, a declarat miercuri presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: Unii incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Marian Oprisan respinge ideea unui pact pe justitie: Este o chestiune absolut neserioasa. Justitia trebuie sa fie independenta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat miercuri dimineata, cu cateva ore inainte de consultarile liderilor de partide cu presedintele Klaus Iohannis pe tema legislatiei din justitie, ca incheierea.

Remaniere guvernamentala: Tudorel Toader ar fi pierdut si sprijinul lui Tariceanu si va pleca din Guvern. Olguta Vasilescu trece la Dezvoltare in locul lui Paul Stanescu

Se anunta schimbari spectaculoase in Guvern odata cu remanierea guvernamentala anuntata pentru sfarsitul acestei luni! Tudorel Toader ar pierdut si sprijinul lui Tariceanu pentru a ramane ca ministru al.

Dragnea a facut ANUNTUL privind remanierea guvernamentala: Ce se intampla cu Olguta Vasilescu si Paul Stanescu

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit miercuri despre remanierea guvernamentala care vizeaza Cabinetul Dancila. Dragnea a fost intrebat daca sunt adevarate informatiile care.

PSD, o noua sedinta a BPN. Primul ministru care va fi inlocuit

Liderul PSD, Liviu Dragnea, convocat o noua sedinta a Biroului Permanent National in cadrul careia se va desemna noul ministru al Cercetarii. Postul este vacant, dupa demisia lui Nicolae Burnete, iar.

DERAPAJ total intr-un manual de geografie din Ungaria: Copiii invata ca Germania este SCROAFA care nu hraneste Budapesta, iar Transilvania este casa maghiarilor (FOTO)

Ungaria este din ce in ce mai vehementa la adresa Uniunii Europene, iar acest lucru se observa si prin puternica ideologizare a manualelor scolare. Manualul de Geografie de clasa a VIII-a din Ungaria este.

UPDATE // Celebrul mesaj ANTI-PSD a ajuns in Liga Campionilor, chiar intr-un meci al Realului! Cine este romanul care a revendicat gestul (FOTO, VIDEO)

UPDATE 14:35 S-a aflat cine a ridicat tricoul Realului care continea celebrul mesaj anti-PSD. Gestul a fost revendicat de Tiberius Burcea, un roman din Targu Mures, care trieste in Tres Cantos, langa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )