Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu paraseste Nottingham din primul tur

România Liberă România Liberă,
Monica Niculescu paraseste Nottingham din primul tur

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 144 WTA, a fost eliminata de germanca Tatjana Maria, in . continuă pe România Liberă

WTA 's-Hertogenbosch: Aryna Sabalenka (favorita doi), eliminata in primul tur de Destanee Aiava (214 WTA)

Aryna Sabalenka 10 WTA), favorita numarul doi, a parasit turneul de categorie International de la 's-Hertogenbosch Olanda) inca din primul tur. Jucatoarea din Belarus a fost invinsa in trei seturi de australianca Destanee Aiava 214 WTA), beneficiara unui wild-card, scor 7-63), 1-6, 6-4.

WTA Nottingham: Monica Niculescu, eliminata in primul tur

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 144 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur al turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari.

Alegerea noului lider al conservatorilor britanici: Boris Johnson castiga lejer primul tur

Boris Johnson a castigat lejer, joi, primul tur al alegerilor pentru noul lider al Partidului Conservator britanic, cu 114 voturi din 313, mult in fata celorlalti sase candidati care raman in cursa, in conditiile in care trei au fost eliminati, scrie AFP.

WTA s-Hertogenbosch: Andreea Mitu si Mona Barthel, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Andreea MituMona Barthel RomaniaGermania) a fost eliminata, miercuri, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la s-Hertogenbosch, cu premii de 250. 000 de dolari.

WTA Nottingham: Monica Niculescu si Gabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechea Monica NiculescuElena-Gabriela Ruse s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Nottingham, cu premii de 250. 000 de dolari. Ruse a jucat joi si la simplu si a obtinut tot o victorie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )