Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oprisan il contrazice pe Dragnea: Sectia speciala de investigare a magistratilor trebuie sa ramana sub procurorul general. Raspunsul liderului PSD

Adevărul Adevărul,
Oprisan il contrazice pe Dragnea: Sectia speciala de investigare a magistratilor trebuie sa ramana sub procurorul general. Raspunsul liderului PSD

Liderul PSD Vrancea Marian Oprisan sustine ca sectia pentru anchetarea magistratilor ar trebui sa ramana sub jurisdictia a procurorului general, pentru a exista un control ierarhic in baza prevederilor constitutionale. N-am experienta domnului Oprisan, ma abtin sa comentez, a replicat, iritat, Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramna sub jurisdictia procurorului general

Marian Oprisan a declarat luni, inaintea sedintei conducerii PSD ca sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

OPRISAN: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa fie sub jurisdictia procurorului general

Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general.

Scandalul OUG pe legile justitiei. Marian Oprisan: Sectia pentru investigarea magistratilor trebuie sa ramana sub jurisdictia procurorului general

Social-democratul Marian Oprisan a sustinut luni ca Sectia speciala pentru investigarea infractiunilor din Justitiei, inventata de PSD, trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub.

Sesizare a CSM privind preluarea dosarului Tel Drum-Dragnea de catre Sectia speciala de anchetare a magistratilor

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, luni, sesizarea comisiei de concurs a Sectiei de ancheta a magistratilor pentru verificarea unor posibile nereguli referitor la activitatea acesteia. Decizia a fost luata la solicitarea unuia dintre membrii CSM, in contextul solicitarilor repetate transmise de sectia speciala catre DNA pentru a prelua dosarul Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte.

Dosarul Tel Drum a ajuns la Sectia speciala de investigare a magistratilor inventata de PSD-ALDE

Dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea are calitate de suspect, a ajuns la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor inventata de PSD-ALDE, la a patra solicitare, dupa ce Directia Nationala.

O copie a dosarului Tel Drum a ajuns vineri la Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor

O copie a dosarului Tel Drum a ajuns, vineri, la Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor, transmite Digi24.

Oprisan: Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana sub subordinea Procurorului general

Sectia de investigare a magistratilor trebuie sa ramana componenta a Ministerului Public si sa se afle sub jurisdictia procurorului general, a afirmat luni vicepresedintele PSD, Marian Oprisan. Dupa.

Marian Oprisan, noi lamuriri despre sectia de investigatie a magistratilor: Trebuie trecuta ca Directie, asa se acopera aspectul constitutional al problemei

Marian Oprisan a venit cu noi lamuriri cu privire la declaratiile pe care le-a facut despre sectia de investigare a magistratilor. Vicepresedintele PSD a declarat la Antena 3, ca tot ce trebuie facut es.

Sorina Matei: Sectia Adinei Florea, un mort viu. Oricine este trimis in instanta de aceasta Sectie poate contesta pe doua cai diferite neconstitutionalitatea si ilegalitatea structurii

Oricine este trimis in instanta de catre Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie poate contesta, si chiar pe doua cai, neconstitutionalitatea si ilegalitatea acestei structuri, sustine.

DNA a trimis o copie a dosarului Tel Drum la Sectia speciala pentru anchetarea infractiunilor din Justitie

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat la bilantul institutiei ca, dupa mai multe solicitari ale Sectiei pentru investigarea magistratilor de a prelua dosarul in care este anchetat Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )