Libnet.ro
UNICEF

18:45

Oprisan (PSD): Kovesi sa raspunda pentru gravele incalcari ale legii, nu sa aiba tupeul sa candideze pentru Parchetul European

B1 B1,
Oprisan (PSD): Kovesi sa raspunda pentru gravele incalcari ale legii, nu sa aiba tupeul sa candideze pentru Parchetul European

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si liderul PSD Vrancea, s-a aratat foarte suparat ca Laura Codruta Kovesi a decis sa candideze pentru sefia Parchetului European. Din 30 de persoane. continuă pe B1

Oprisan: Kovesi ar trebui sa raspunda pentru gravele abuzuri, nu sa candideze pentru sefia Parchetului European

Candidatura Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, la Parchetul European a fost criticata, joi, la Focsani, de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, potrivit caruia Kovesi ar trebui sa raspunda pentru abuzurile savarsite in Romania, nu sa candideze pentru asemenea functie, transmite Agerpres.

Oprisan: Kovesi sa raspunda pentru abuzurile savarsite in Romania, nu sa candideze pentru Parchetul European

Candidatura Laurei Codruta Kovesi, fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie, la Parchetul European a fost criticata, joi, la Focsani, de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, potrivit caruia Kovesi ar trebui sa raspunda pentru abuzurile savarsite in Romania, nu sa candideze pentru asemenea functie.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

Presedintele Iohannis, nou atac la Guvern: PSD cauta solutii pentru Dragnea

Klaus Iohannis a participat la semnarea tratatului franco-german de la Achen, unde a tinut o declaratie de presa. Presedintele a atacat din nou Guvernul si sustine ca PSD cauta solutii pentru a-l scapa pe.

Laura Codruta Kovesi candideaza pentru functia de procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi, fost procuror general al Romaniei 2006-2012) si fost procuror sef DNA 2013-2018), candideaza pentru functia de procuror-sef european, potrivit unor surse din cadrul institutiilor europene.

PSD spune motivul pentru care strainii au o impresie proasta despre Romania

Social-democratii au reactionat la declaratiile, de marti din Germania, ale presedintelui Klaus Iohannis, spunand ca nu este de mirare ca strainii au o perceptie proasta despre Romania, in conditiile in ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )