Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, dupa vizita din Vrancea a premierului Dancila: Acum inteleg de ce ma URA lumea cand ma vedea cu CAPUL MARE al lui Oprisan langa mine! (FOTO)

B1 B1,
Ponta, dupa vizita din Vrancea a premierului Dancila: Acum inteleg de ce ma URA lumea cand ma vedea cu CAPUL MARE al lui Oprisan langa mine! (FOTO)

Fostul premier Victor Ponta a lansat, miercuri, un atac extrem de dur la adresa presedintelui Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan. Premierul Viorica Dancila a fost prezenta, miercuri, in judetul . continuă pe B1

Stelian Tanase, dupa plangerea penala impotriva premierului: Reactiile ministrilor, care au sarit in apararea doamnei Dancila intr-un limbaj de Scanteia anilor 50, de un penibil absolut!

Politologul si istoricul Stelian Tanase a comentat plangerea penala depusa de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea. Tanase considera ca, in ciuda acuzatiilor.

Ponta, dupa ce Olguta Vasilescu a anuntat ca Pilonul II va deveni optional: E TOTAL GRESIT sa iei din banii tinerilor ca sa acoperi greselile si INCOMPETENTA Guvernului

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Pilonul II de pensii va deveni optional. Ministrul a precizat ca va fi la alegerea romanilor daca vor mai.

Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Victor Ponta a avut o prima reactie ironica, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 8 iunie decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, privind angajarile fictive de la Directia Generala de As.

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! La cine trebuie sa apeleze Dragnea dupa hemoragia din PSD catre partidul lui Ponta

Scandalul tradatorilor care au plecat din PSD si s-au alaturat partidului condus de Victor Ponta si Daniel Constantin are consecinte mult mai grav pentru coalitia de guvernare decat au lasat.

PSD striga ADUNAREA: Sedinta cu membrii de partid, dupa debarcarile din ultima saptamana

Liviu Dragnea striga adunarea, marti, dupa ce mai multi membri PSD au trecut in barca lui Victor Ponta, coalitia de guvernare pierzand astfel majoritatea parlamentara in Camera Deputatilor, potrivit Realitatea.

Cate fonduri de investitii romanesti au reusit sa bata piata dupa criza din 2018

Doar doua fonduri deschise de investitii din Romania au reusit sa depaseasca evolutia de ansamblu a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in deceniul care a inclus si prabusirea pietelor din 2008. Evolutia este in linie cu tendinta inregistrata pe marile.

Traian Basescu, dupa dezertarile din PMP: I-am trimis lui Dragnea trei lingai, sa ii fie de bine! (VIDEO)

Cinci parlamentari au anuntat ca pleaca din Partidul Miscarea Populara la PSD sau ALDE. Anuntul a fost facut de deputatul Valeriu Steriu care a parasit deja tabara lui Traian Basescu in favoarea lui aripii lu.

Ce se intampla cu minorii ramasi orfani dupa carnagiul din Ungaria

Psihologi si asistenti sociali din cadrul DGASPC Mures s-au deplasat la domiciliile victimelor si au evaluat starea mentala a copiilor victimelor tragediei din Ungaria. in urma deplasarii pe teren si.

PSD, reactie OFICIALA dupa plecarile din partid: Un plan nereusit de rasturnare a guvernarii

PSD reactioneaza in urma valului de plecari din partid. Reprezentantii PSD Bucuresti-Ilfov transmis, printr-un comunicat de presa ca totul face parte dintr-un plan de rasturnare al guvernarii, dar ca aceste de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )