Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN VALOARE DE 200 MILIOANE DE EURO Obligatiunile Alpha Bank - tot mai aproape de BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN VALOARE DE 200 MILIOANE DE EURO Obligatiunile Alpha Bank - tot mai aproape de BVB

Alpha Bank Romania a primit, ieri, de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), certificatul de inregistrare a obligatiunilor ipotecare emise recent, in vederea admiterii acestora la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom a investit 200 milioane de euro la statia de tratare gaze Hurezani

OMV Petrom SNP), cel mai mare producator integrat de petrol si gaze din Europa centrala si de est, a finalizat sistemul de tratare a gazelor de la Hurezani.

Investitie de 3 milioane euro la Centrul comercial TOM Constanta

Grupul francez de real estate Catinvest a anuntat astazi ca a finalizat prima etape din planul de extindere a centrului comercial TOM Constanta, ca parte a strategiei companiei de a-si consolida pozitia in regiunea de sud-est a tarii, centrul fiind extins cu o suprafata de 3. 500 metri patrati, printr-o investitie de aproximativ 3 milioane de euro.

DEPARTAMENTUL DE LUPTA ANTIFRAUDA, IN RAPORTUL PENTRU 2018: Peste 78 milioane euro din bugetul UE, fraudati in tara noastra

Departamentul pentru Lupta Antifrauda a prezentat, vineri, raportul de activitate pentru anul 2018. Din analiza datelor furnizate de DLAF reiese ca 76. 094,34 euro au fost fraudati din banii alocati de Uniunea Europeana pentru derularea proiectelor din tara noastra.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )