Libnet.ro
UNICEF

10:15

Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Antena3 Antena3,
Surse sedinta CEx PSD: S-au cerut excluderile lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, a cerutin CEx PSD excluderea lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD este in plina desfasurare la Palatul. continuă pe Antena3

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

Marius Pieleanu, previziune pentru deznodamantul din sedinta CEx a PSD: Va ingropa securea razboiului

Sociologul Marius Pieleanu a avut, luni, o interventie telefonica la Antena 3, unde a vorbit despre CEx-ul PSD. Astazi, vor fi discutate, in primul rand, propunerile pentru ASF si CNA. ) E informatie ce.

LIVETEXT Sedinta CEX la PSD, se va discuta soarta pucistilor precum Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august.

Adrian Tutuianu, mesaj ferm inainte de sedinta CEx a PSD: Nu plec nicaieri

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu a declarat, luni, inaintea sedintei CExN al partidului, ca nu va demisiona atat timp cat are sprijinul colegilor din organizatia judeteana Dambovita, dar si al celor ca.

Lia Olguta Vasilescu, despre CEx PSD: Vor fi excluderi. Nu putem fi santajati din interiorul partidului

Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Antena 3, in emisiunea Subiectiv, si despre CEx PSD si daca vor fi sau nu excluderi din partid. Este foarte posibil sa fie excluderi. Nu este vorba de presedintele PSD daca.

VIDEO Dragnea scapa de oponentii din partid. Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, exclusi din PSD, cu votul a 53 de sociali-democrati din CEx / Urmeaza remanierea lui Paul Stanescu

Comitetul Executiv al PSD a decis luni excluderea din partid a secretarului general Marian Neacsu si a vicepresedintelui Adrian Tutuianu. Decizia de azi nu face altceva decat sa arate ca in PSD e sanctionat delictul de opinie, a spus Tutuianu, care a anuntat ca va contesta decizia. Urmeaza pe lista de remaniere un alt oponent al lui Liviu Dragnea, Paul Stanescu. Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca la urmatoarea sedinta CEX, programata spre sfarsitul saptamanii Paul Stanescu va fi schimbat din Guvern iar portofoliul de la Dezvoltare va fi preluat de Lia Olguta Vasilescu.

CEx PSD: Social-democratii au decis pe cine sustin la conducerea ASF

Liderii PSD au decis in sedinta de luni a Comitetului Executiv National al partidului sa il sustina pe Leonardo Badea la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), informeaza.

Sedinta CEx PSD. Liviu Dragnea: Va fi neplacuta, dar necesara

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2005 seconds )