Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD il ataca dur pe Dragnea

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD il ataca dur pe Dragnea

Unul dintre cei mai importanti lideri locali ai PSD, Marian Oprisan, il ataca dur pe Liviu Dragnea. Acesta l-a acuzat ca foloseste tactici neortodoxe pentru a-si promova ideile. Liderul PSD Vrancea, Marian. continuă pe Antena3

Armata merge mai departe cu achizitia sistemelor de coasta cu rachete anti-nava separat de contractul pentru corvete. Les: Probabil se va atribui catre unul dintre cei doi competitori

MApN va debloca si va continua procedura de achizitie Sistem de instalatii mobile de lansare rachete antinava in urmatoarea perioada dupa ce ofertantii au obtinut avizele ce le lipseau, a declarat miercuri ministrul Gabriel Les. Procedura se va relua in sensul ca probabil se va atribui catre unul dintre cei doi competitori, a spus Les.

VIDEO Unul dintre cei mai iubiti interpreti muzica populara din Balcani a murit intr-un accident rutier

Saban Saulici, cu o cariera de peste cinci decenii pe scena muzicala din Serbia, era foarte indragit si in Banat. Acesta a concertat de numeroase ori in Timisoara, Resita si in alte localitati din regiune.

Dodon anunta ca va organiza un nou Live pe Odnoklassniki, pentru ca ultimele transmisiuni ar fi fost vizionate de peste 7 milioane de persoane

Igor Dodon pare sa fie unul dintre cei mai urmariti lideri mondiali, cel putin asa rezulta din afirmatiile presedintelui tarii, care sustine ca transmisiunile sale organizate pe pagina de socializare din Federatia Rusa, Odnoklassniki, au adunat peste 7 milioane de vizualizari.

Cum am ajuns de la Made in Romania la Made in Vietnam: Trei fabrici uriase se muta pe piete mai ieftine

Romania, candva unul dintre cei mai mari producatori de haine si pantofi din Europa, a devenit o destinatie mult prea scumpa pentru unii dintre jucatorii din industria de profil, desi salariul mediu din.

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax.

Piata investitiilor imobiliare se apropie de 1 miliard euro in 2018. Investitorii romani au fost cei mai activi

Volumul total al investitiilor imobiliare inregistrate in 2018 se ridica la 940 milioane euro, iar investitorii romani au fost implicati in circa 25% dintre tranzactii, arata o analiza realizata de CBRE. Segmentul spatiilor de birouri a atras, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare volum tranzactional.

(P) Bucuresti, unul din cele mai poluate orase ale Europei, are nevoie de spatii verzi ca sa respire. Cum s-a ajuns aici si care sunt solutiile?

Bucuresti se afla si anul acesta in topul celor mai poluate orase din Europa, situandu-se pe locul al saptelea in clasamentul general si al treilea la nivelul Europei de Est, unde este depasit doar de orase industriale din Rusia si Ucraina.

Horoscop. Care sunt cei mai gelosi nativi din zodiac

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele mai.

Cei mai penibili hoti: au fost prinsi de politisti dupa ce nu au reusit sa porneasca masina pe care incercau sa o fure

Doi barbati, de 21 si 36 de ani, sunt cercetati pentru furt calificat si tentativa la furt in scop de folosinta, in contextul in care oamenii legii i-au depistat cand incercau sa sustraga o autoutilitara, de unde furasera mai multe bunuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )