Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta dezvaluie cum Oprisan a blocat modernizarea spitalului din Focsani: Ministerul Sanatatii ii preda spitalul fara datorii si putea face si o investitie pe fonduri europene

B1 B1,
Victor Ponta dezvaluie cum Oprisan a blocat modernizarea spitalului din Focsani: Ministerul Sanatatii ii preda spitalul fara datorii si putea face si o investitie pe fonduri europene

Victor Ponta a lansat acuzatii dure la adresa baronului PSD de Vrancea, Marian Oprisan. Fostul premier a aratat, intr-o conferinta sustinuta chiar la Focsani, cum Oprisan nu a dorit sa profite de oportunitea. continuă pe B1

Darius Valcov despre Victor Ponta: E capitan la unitatea de fantome

Darius Valcov relanseaza in spatiul public tema apartenentei lui Victor Ponta la SIE. intrebat cum comenteaza o afirmatie a fostului premier, Valcov l-a numit capitan la unitatea de.

Victor Ponta spune ca va emigra daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei.

Victor Ponta anunta ca va emigra din Romania daca Liviu Dragnea ajunge presedinte

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat ca va emigra, in cazul in care liderul social-democrat, Liviu Dragnea, va deveni presedinte al Romaniei. El a spus, duminica, la Botosani, ca.

Victor Ponta, declaratie surprinzatoare: Cred ca Romania va avea alt guvern dupa Prezidentiale

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, crede ca Romania va avea un alt guvern dupa alegerile prezidentiale din toamna acestui an. El a declarat, duminica, in cadrul unei conferinte de.

Victor Ponta, atac dur la Liviu Dragnea: E prima data cand despre PSD se zice - Ba, ati adus numai prosti la guvernare

Victor Ponta a declarat, vineri, intr-un interviu pentru Libertatea, ca a ales sa plece din PSD pentru ca stilul de conducere al lui Liviu dragnea duce la faliment. Fostul premier a declarat despre seful PSD ca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )