Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victor Ponta, discutii cu exclusii din PSD: Baronii, Oprisanii nu au loc in Pro Romania

B1 B1,
Victor Ponta, discutii cu exclusii din PSD: Baronii, Oprisanii nu au loc in Pro Romania

Victor Ponta ii asteapta pe exclusii din PSD in partidul sau. Cu cateva exceptii. Fostul premier a mentionat ca baronii de tip Oprisan nu vor avea loc in Pro Romania. Eu port si noi purtam. continuă pe B1

Victor Ponta condamna dezastrul din agricultura: Petre Daea tine discursuri populiste in care il confunda pe Dragnea cu Ceausescu. Nu exista nicio masura concreta de sprijin

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri situatia actuala din agricultura, aratand ca in afara de discursuri peceriste tinute de Petre Daea si de despagubiri anuntate populist, sub guvernarea.

Surse politice: Cine vor fi sanctionatii si cine vor fi exclusii din PSD

O parte din liderii judeteni PSD s-au exprimat intr-o discutie la Parlament cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sanctiuni in CExN de luni pentru vicepresedintele Adrian Tutuianu si secretarul general Marian.

Ponta lasa deschisa usa Pro Romnia pentru nemultumitii din PSD, cu o exceptie: Nu au loc Oprisanii. Eu am fost o data ngropat de baronime, nu vreau sa fac de doua ori aceeasi greseala

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat ca poarta discutii cu alti politicieni, inclusiv din PSD, dar a subliniat ca in partidul pe care il conduce nu au loc baronii, Oprisanii.

MACEL iN PSD. Victor Ponta: Nu am vazut niciodata asa ceva. Ori faci ca Dragnea, ori esti data afara

Se anunta macel in PSD. Victor Ponta a declarat, luni, ca cine nu este cu Liviu Dragnea este impotriva lui, iar seful PSD este pregatit sa taie in carne vie pentru a-si salva pielea. Nu am.

Ce spune unul dintre cei doi lideri exlusi din PSD despre posibilitatea de a i se alatura lui Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu a declarat, luni, ca nu a contestat conducerea PSD pentru a pleca in partidul lui Victor Ponta, afirmand ca, desi il respecta pe fostul premier, scopul sau nu este sa adere la o.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Liviu Dragnea: Se vede ca esti foarte frustrat si oamenii nu vor lideri frustrati

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca faptul ca Liviu Dragnea a venit luni la Parlament cu doua valize, ca raspuns la dezvpluirile jurnalistilor de la Rise Project, arata frustrarea liderului.

Victor Ponta, despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Un caz mai mare de coruptie mai mare in ultimii 28 de ani nu exista

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara ca, daca ar iesi la iveala documente privind legatura lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, am asista la cel mai mare caz de coruptie din ultimii 28 de.

Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENTA POLITICA. Neacsu e cel care l-a ajutat pe Dragnea sa-l DECAPITEZE pe Ponta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a reactionat dupa ce Marian Neacsu si Adrian Tutuianu au fost exclusi luni din PSD. Edilul afirma ca s-a ajuns la o stare aproape de dementa politica in PSD si ca.

Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD

ACTUALIZARE: Stanescu: PSD a facut o mare greseala. Tutuianu si Neacsu nu au avut niciodata actiuni impotriva partidului. Vicepremierul, Paul Stanescu, sustine ca PSD a facut o mare greseala prin decizia de excludere a senatorului Adrian Tutuianu si a secretarului general al partidului Marian Neacsu. ------ * ACTUALIZARE: Tutuianu si Neacsu, exclusi din PSD. Tutuianu: E o greseala majora Comitetul Executiv al PSD a votat astazi pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, acestia anuntand ca vor contesta decizia. Adrian Tutuianu a declarat ca aceasta este o greseala majora, in timp ce Neacsu a spus ca nu au primit nicio explicatie. ------ Senatorul PSD, Adrian Tutuianu, a declarat astazi ca nu va pleca din PSD, chiar daca va fi dat afara de presedintele partidului, si a adaugat ca are sprijinul colegilor din organizatia Dambovita si celor care au semnat scrisoarea impotriva lui Liviu Dragnea.

Adrian Tutuianu, proaspat exclus din PSD, anunta cum ar vota la motiunea de cenzura

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu au fost exclusi, luni, din PSD. Cu toate acestea, senatorul Tutuianu a sustinut ca nu va vota niciodata o motiune de cenzura impotriva unui Guvern al PSD. Am spus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )