Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula. continuă pe Hotnews

Marian Oprisan lanseaza sageti otravite catre Liviu Dragnea: Face pe stapanul partidului. De cand a ajuns la Bucuresti, s-a schimbat

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, a dat de pamant cu Liviu Dragnea, dupa CExN al PSD, acuzandu-l ca s-a metamorfozat de cand a ajuns sef la Bucuresti, dar si ca se crede stapanul partidului, po.

Liviu Dragnea desfiinteaza ideea de organizare a unui Congres PSD in acest an: Este total inoportun sa vorbim despre asa ceva(VIDEO)

Liviu Dragnea considera ca este total inoportuna discutia despre organizarea in acest an a unui Congres PSD asa cum au propus unii social-democrati in sedinta Comitetului Executiv de.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este vorba de o reaudiere la cererea liderului PSD. Si DNA a cerut luni acest lucru, iar in momentul cand cei doi.

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

Liviu Dragnea a facut anuntul: intre 15 si 20 martie o sa finalizam lista (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat luni ca pana la 20 martie va fi finalizata lista candidatilor PSD pentru alegerile prezidentiale din acest an. intre 15 si 20 martie o sa finalizam lista, a anuntat luni,.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa, dupa reuniunea conducerii PSD

Seful PSD, Liviu Dragnea, va sustine o conferinta de presa dupa reuniunea conducerii partidului in care au fost votate cele doua propuneri pentru portofoliile Transporturi si Dezvoltare Regionala. Astfel, Razvan Cuc - Transporturi si Daniel Suciu-Dezvoltare sunt propunerile pe care Guvernul le va inainta presedintelui Klaus Iohannis. Conferinta de presa va incepe in scurt timp.

Liviu Dragnea: Eu si domnul Tariceanu suntem foarte interesati de fondul suveran de investitii. Cand va fi luata o decizie oficiala in privinta acestui fond (VIDEO)

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, la Parlament ca va avea o intalnire cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Finantelor in cadrul careia va fi luata o decizie cu privire la fondul suveran de.

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, inainte de a anunta propunerile de ministri

Liviu Dragnea a bagat-o in sedinta pe Viorica Dancila, marti dupa amiaza, cu o ora inainte de inceperea CEx-ului PSD. Premierul urmeaza sa anunte propunerile pentru Ministerul Dezvoltarii si cel al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )