Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu: Citu trebuie sa vina sa dea explicatii in Parlament pentru imprumutul de miliarde de dolari pe pietele externe

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Citu trebuie sa vina sa dea explicatii in Parlament pentru imprumutul de miliarde de dolari pe pietele externe

Calin Popescu Tarciceanu vine cu critici dure la adresa ministrului de Finante. Liderul ALDE a vorbit despre imprumuturile facute de Guvernul Orban de cand a preluat puterea. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al fostului premier. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Cat de rupt de realitate trebuie sa fii ca sa deschizi tu, Presedintele Prompter, subiectul cinismului in politica?

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a atacat cu vehementa discursul presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu legea carantinei. Popescu Tariceanu sustine ca Iohannis, pe care il numeste Presedintele Prompter, a ascuns virusul ca sa faca alegeri anticipate si a declarat ca noul coronavirus este doar o raceala cu usoare dureri in gat.

CALIN POPESCU TARICEANU: Legea carantinei va trece cand nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca Legea carantinei va trece de Parlament doar in momentul in care nu va mai reprezenta o amenintare pentru romani.

Calin Popescu Tariceanu desfiinteaza starea de alerta: Poti sa faci o multime de lucruri cu poporul tau daca nu il tratezi ca pe un potential infractor si nu ii latri ordine stupide!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, avertizeaza ca actuala guvernare incalca principiile democratiei. Tariceanu sustine ca guvernarea Iohannis-Orban prefera sa distruga decat sa testeze si, in general, prefera sa calce in picioare drepturi si libertati decat sa previna. Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, fara sa anunte alte restrictii.

Audieri-bomba in comisia Sparanghelul. Institutiile implicate, chemate sa dea explicatii

Audieri-bomba in Comisia Parlamentara de ancheta privind romanii care au plecat la cules de sparanghel. Prefectii de Suceava si de Cluj sunt chemati de parlamentari sa dea explicatii despre modul in care 2000 de oameni au reusit sa ajunga pe aeroportul din Cluj in plina stare de urgenta.

TARICEANU: Este o minciuna afirmatia ca nu exista alta cale decat cea a starii de alerta

Calin Popescu Tariceanu a declarat azica este o minciuna afirmatia potrivit careia nu exista alta cale decat prelungirea starii de alerta la nivelul intregii tari.

Tariceanu: Ma enerveaza mirarea falsa a guvernantilor cand sunt cresteri ale numarului infectarilor

Calin Popescu-Tariceanu a postat un mesaj pe o retea sociala in care explica faptul ca numarul mare de infectari din ultima perioada era de asteptat in contextul in care viata a revenit, cat de cat, la normal. Ma enerveaza maximum mirarea asta falsa pe care o afiseaza guvernantii cand se raporteaza cresteri ale numarului de infectati cu coronavirus. Oare la ce se asteptau ei dupa ce viata a revenit cat de cat la normal?.

Dupa sase ani de razboi, Petre Geambasu si Calin s-au impacat. Trebuie sa uitam, trebuie sa iertam

Dupa sase ani de certuri, insulte si acuzatii, solistul Petre Geambasu 76 de ani) si fiul sau, Calin Geambasu 43 de ani), au ingropat securea razboiului, gasind calea spre impacare. Interpretul a dat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )