Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,. continuă pe B1

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre situatia de la Spitalul Universitar: Totul a plecat de la neglijenta fostului manager, care nu a respectat protocoalele in cazul pacientilor suspecti de COVID-19

PremierulLudovic Orbana declarat, miercuri, ca focarul epidemiologic de la Spitalul Universitar a pornit de la neglijenta fostului manager, Adriana Nica, care nu a luat suficiente masuri pentru prevenirea.

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar: vechea conducere a spitalului.

Ludovic Orban: Nelu Tataru a luat masuri pentru intarirea DSP si pentru demararea procedurilor de ancheta epidemiologica la Suceava

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ancheta epidemiologica la Suceava va fi reluata si le-a transmis romanilor sa aiba incredere in masurile luate de autoritati.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre varful epidemiei in Romania: Cele mai multe pareri converg spre un varf intre 20 aprilie - 1 mai

Intrebarea care sta pe buzele tuturor romanilor este cand va lua sfarsit epidemia de coronavirus si cand vor fi ridicate restrictiile de circulatie, impuse de autoritati. Desigur, nimeni nu poate oferi o d.

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

Orban anunta introducerea in productie a mastilor de tip FFP2, de saptamana viitoare

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca, incepand de saptamana viitoare, vor fi introduse in procesul de productie masti de protectie de tip FFP 2 si, de asemenea, ca exista mai multe companii romanesti care doresc sa fie implicate in productia de echipamente sau substante in contextul crizei create de pandemia de coronavirus.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

La solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, joi, de la ora 16:00, va avea loc o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, si reprezentanti ai institutiilor locale cu privire la situatia epidemiologica de la Suceava.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )