Libnet.ro
UNICEF

13:00

Eugen Teodorovici cere demisia ministrului de Finante

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Teodorovici cere demisia ministrului de Finante

ACTUALIZARE 16:53 Orban: Aberatiile fiscale ale lui Misa risca sa afeceteze dezvoltarea economica a Romaniei Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat astazi premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Finantelor, Ionut Misa, argumentand ca aberatiile fiscale initiate de acest ministru risca sa afecteze perspectivele de dezvoltare economica a tarii noastre. ----- Presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Eugen Teodorovici, solicita revocarea ministrului de Finante, Ionut Misa. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Teodorovici cere demisia ministrului de Finante

ACTUALIZARE 16:53 Orban: Aberatiile fiscale ale lui Misa risca sa afeceteze dezvoltarea economica a Romaniei Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a solicitat astazi premierului Mihai Tudose demiterea ministrului Finantelor, Ionut Misa, argumentand ca aberatiile fiscale initiate de acest ministru risca sa afecteze perspectivele de dezvoltare economica a tarii noastre. ----- Presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Eugen Teodorovici, solicita revocarea ministrului de Finante, Ionut Misa.

Eugen Teodorovici cere demisia ministrului de Finante

Presedintele Comisiei de Buget-Finante din Senat, Eugen Teodorovici, solicita revocarea ministrului de Finante, Ionut Misa.

Eugen Teodorovici cere demisia lui Misa: Sper ca e ultima sa vizita ca ministru de Finante in Parlament. Nu am pretentia ca premierul Tudose sa inteleaga ce ii explic

Senatorul PSD Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, considera ca ministrul de Finante, Ionut Misa, ar trebui sa plece chiar astazi din functie pentru declaratiile privind taxa de solidaritate. Teodorovici spune ca n-are rost sa-i explice premierului Mihai Tudose unde greseste ministrul de Finante, pentru ca oricum premierul nu e de acord cu ideile sale, fapt dovedit in cele 10 zile cat senatorul PSD l-a consiliat.

USR cere demisia ministrului Tudorel Toader: Gratierea mascata a detinutilor pune in pericol siguranta cetatenilor

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a recunoscut ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor, potrivit Hotnews.

USR cere demisia ministrului Justitiei. Tudorel Toader a recunoscut, nonsalant, ca nu a anticipat cati detinuti vor fi eliberati ca urmare a gratierii PSD

USR cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care a admis ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor.

USR cere demisia ministrului Justitiei: Declaratia lui Tudorel Toader este socanta. Majoritatea PSD-ALDE a reusit sa impuna o lege care pune in pericol siguranta cetatenilor

Uniunea Salvati Romania cere demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader care a admis ca nu a anticipat numarul de detinuti care vor iesi din inchisoare in urma aplicarii legii executarii pedepselor. Mai exact, 529 de detinuti au fost eliberati din penitenciare, iar 3. 349 urmeaza sa fie eliberati zilele acestea, din totalul de aproximativ 28. 000 de detinuti din puscariile romanesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici sustine ca ministrul de Finante, Ionut Misa, trebuie remaniat urgent

Presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca ministrul de Finante, Ionut Misa, trebuie remaniat urgent pentru declaratiile privind taxa de solidaritate.

Turcan ii cere demisia lui Tariceanu: A devenit instrumentul lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustinand ca prin sesizarea facuta la CCR acesta a devenit instrumentul lui.

Raluca Turcan ii cere demisia lui Tariceanu: Ati devenit instrumentul lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan ii solicita demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustinand ca prin sesizarea facuta la CCR acesta a devenit instrumentul lui Dragnea pentru blocarea identificarii si sanctionarii coruptiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )