Libnet.ro
UNICEF

11:00

Guvernul Orban acuza Posta Romana ca face propaganda electorala pentru PSD. Turcan: Ameninta cu neplata pensiilor sau raspandesc stirea falsa ca pensiile se vor micsora

B1 B1,
Guvernul Orban acuza Posta Romana ca face propaganda electorala pentru PSD. Turcan: Ameninta cu neplata pensiilor sau raspandesc stirea falsa ca pensiile se vor micsora

Factorii postali intarzie livrarea pensiilor si, atunci cand duc banii, fac propaganda electorala pentru PSD, au acuzat vicepremierul Raluca Turcan si Violeta Alexandru, ministrul Muncii, potrivit. continuă pe B1

Posta Romana, in pericol sa piarda contractul de livrare a pensiilor

Posta Romana ar putea fi inlocuita in contractul incheiat de stat pentru livrarea pensiilor la domiciliu, in cazul in care se va constata ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD, sustine ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU: Nu ma feresc sa inlocuiesc Posta Romana ca distribuitor de pensii, daca postasii s-au apucat de politica

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat ca nu se va feri sa inlocuiasca Posta Romana drept canal de distributie a pensiilor, in cazul in care se dovedeste ca postasii fac campanie electorala in beneficiul PSD, transmite Agerpres.

RALUCA TURCAN: Atentie la propaganda electorala in scoli

Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia la propaganda electorala in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise sondaje cu intrebari vadit tendentioase. Hartiile purtau antetul unei asociatii-fantoma si contineau intrebari referitoare la activitatea Guvernului PNL si a presedintelui Klaus Iohannis, iar una facea trimitere la o realizare a Guvernului Dancila. Spre deosebire de campania deschisa si directa a Presedintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulari si minciuni, sustine vicepremierul.

DECIZIE BOMBA despre PENSII! Se va APLICA de la 1 IANUARIE! MINISTRUL din Guvernul ORBAN a facut MARELE ANUNT!

E oficial! Un ministru din Guvernul Orban a facut anuntul asteptat de multi romani! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. Ministrul Apararii,.

Dan Barna, avertisment dur pentru Guvernul Orban

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca va sustine Guvernul Orban cand obiectivele acordului politic sau proiectele necesare Romaniei ajung pe agenda, mentionand ca voturile USR nu sunt in.

PNL cere BEC sa oblige PSD sa indeparteze materiale de propaganda electorala

PNL a sesizat Biroul Electoral Central BEC) pentru a obliga PSD sa indeparteze de urgenta materialele de propaganda electorale contrare atat ordinii de drept, cat si moralitatii si bunului simt. Somam PSD sa nu mai distribuie cetatenilor romani brosurile care contin informatii vadit false si defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis si a Partidului National Liberal, spun reprezentantii PNL, care mai cer PSD sa respecte legea si deciziile BEC, tinand cont ca aceste materiale de propaganda au continuat sa fie distribuite chiar si dupa ce au fost interzise printr-o decizie a Biroului Electoral Judetean Buzau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )