Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul Orban il va rechema pe fiul vitreg al lui Teodor Melescanu din functia de consul general la Strasbourg. PSD il numea sef de misiune si provoca un adevarat scandal de presa

B1 B1,
Guvernul Orban il va rechema pe fiul vitreg al lui Teodor Melescanu din functia de consul general la Strasbourg. PSD il numea sef de misiune si provoca un adevarat scandal de presa

Guvernul Orban pregateste rechemarea lui Sorin-Adrian Pirvulescu, fiul vitreg al lui Teodor Melescanu, din functia de consul general al Romaniei la Strasbourg. Masura apare pe ordinea de zi a viitoarei. continuă pe B1

Fiul vitreg al lui Melescanu, retras de Guvern din postul de consul la Strasbourg

Guvernul vrea sa il retraga pe Sorin-Adrian Pirvulescu - fiul vitreg al lui Teodor Melescanu - din functia de consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Strasbourg, potrivit ordinii de zi a sedintei Executivului, informeaza digi24. ro.

Fiul vitreg al lui Melescanu va fi retras din postul de consul la Strasbourg

Potrivit ordinii pe zi a Guvernului, fiul vitreg al lui Mlescanu, Sorin Parvulescu, va fi retras din functia de consul la Strasbourg.

Ciolacu, despre decizia CCR in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu: Am luat act, dupa motivare vom propune un nou presedinte la Senat PSD nu-l va mai sustine pe Melescanu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, dar nu se va intreprinde nicio masura pana la primirea motivarii deciziei. Ciolacu a spus ca PSD nu-l va mai sustine pe Teodor Melescanu, care nu este membru de partid.

CCR: Numirea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului este nelegala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului s-a facut nelegal. Concret, judecatorii constitutionali au stabilit ca Melescanu a fost sustinut de PSD ca fiind din partea grupului ALDE, in vreme ce ALDE l-a exclus.

Veniturile de NABAB pe care Teodor Melescanu le primeste de la stat: Ce il recomanda pentru aceste remuneratii barosane?

Teodor Melescanu este in prim planul unui scandal politic, dupa ce CCRa decis ca procedura prin care acesta a fost ales in functia de presedinte al Senatului este neconstitutionala. Deputatul USR.

Alina Gorghiu cere aplicarea imediata a deciziei CCR si demiterea lui Teodor Melescanu: Senatul risca o pata imensa de imagine

Senatoarea Alina Gorghiu le cere celor doi sefi de Camera, unul ilegal numit in functie, sa puna in aplicare, chiar de joi, decizia CCR prin care mandatul lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului a fost.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si din salariul de la Senat. Deputat USR: Capuseaza statul de mai bine de 50 de ani

Teodor Melescanu, in cazul caruia Curtea Constitutionala a decis miercuri ca a fost ales ilegal la conducerea Senatului, are o pensie de aproape 9. 000 de lei pe luna, la care se adauga un salariu lunar de 14. 000 de lei de la Senat, potrivit deputatului USR Claudiu Nasui.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si salariul de la Senat

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, castiga o mica avere in fiecare luna, ca urmare a cumularii salariului de la Senat cu pensia. Informatiile au fost furnizate de deputatul USR Claudiu Nasui.

Cat castiga Teodor Melescanu din pensie si salariul de la Senat

Teodor Melescanu castiga o mica avere in fiecare luna, ca urmare a cumularii salariului de la Senat cu pensia. Informatiile au fost furnizate joi de economistul USR Claudiu Nasui.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )