Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iohannis si Orban, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi. Ciolacu si-a anulat participarea

Adevărul Adevărul,
Iohannis si Orban, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor de la Iasi. Ciolacu si-a anulat participarea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi va fi prezent si presedintele Pro Romania, Victor Ponta. Liderul PSD Marcel Ciolacu, a carui prezenta fusese anuntata initial, si-a anulat participarea vineri dimineata. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Peste 1.500 de jandarmi asigura ordinea si siguranta publica la manifestarile de Ziua Unirii Principatelor Romane

Peste 1. 500 de jandarmi asigura, vineri, ordinea si siguranta publica la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane, la acestea fiind asteptate, la nivel national, sa participe peste 70. 000 de persoane.

Presedintele si premierul Romaniei, pentru prima data umar la umar de Ziua Unirii Principatelor, la Iasi. Un moment frumos, la care tinem cu totii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban sunt asteptati la Iasi, pentru a participa la manifestarile ocazionate de implinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

Restrictii de trafic rutier, vineri, la Galati, pentru manifestarile de Ziua Unirii Principatelor Romane

Circulatia rutiera de pe o portiune din strada Domneasca va fi inchisa timp de aproximativ doua ore. Traficul va fi dirijat pe rute ocolitoare. Vor exista modificari si in parcursul mijloacelor de transport in comun.

VIDEO Iohannis, Orban si Ciolacu, la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane Presedintele si premierul, huiduiti din multime Iohannis: PSD vrea sa blocheze toate reformele si de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Nu este un moft

Unirea Principatelor Romane a fost sarbatorita la Iasi, prin mai multe manifestari la care au participat presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dar si multe alte oficialitati de la nivel central si local. Cateva mii de ieseni au asistat la manifestarile organizate cu ocazia Unirii Principatelor. in timpul discursului, presedintele a fost aplaudat, dar si huiduit de mai multe ori din multime. Vad ca parerile sunt impartite, a fost reactia sefului statului.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: Vad ca parerile sunt impartite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi, vineri, impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri. La eveniment participa si premierul Ludovic Orban si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa la manifestarile Zilei Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate .

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Ziua Unirii Principatelor Romane. 161 de ani de la unirea Moldovei cu Tara Romaneasca

Ziua Unirii Principatelor Romane. La 24 ianuarie este sarbatorita in intreaga tara, Ziua Unirii Prin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )