Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban, despre dezertorii din partid: FIRIMITURISTII au preferat sa ingroase randurile ALDE! (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre dezertorii din partid: FIRIMITURISTII au preferat sa ingroase randurile ALDE! (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre situatia din partid cauzata de plecarile recente ale senatorilor Ion Popa si Daniel Catalin Zamfir, ambii la trecand la formatiunea condusa de Calin. continuă pe B1

Orban, despre demisionarii din PNL: Niste firimituristi care se multumesc cu ce pica de la masa lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a catalogat, luni, pe parlamentarii care au demisionat recent din partid drept firimituristi, care stau in sufrageria lui Liviu Dragnea si se multumesc cu firimiturile care cad de la masa acestuia, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu.

Ludovic Orban, despre sansele motiunii de cenzura: Nu sunt Mafalda

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, la Bistrita, ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului, pe care o pregatesc liberalii, vor continua si saptamana viitoare, insa nu poate garanta ca parlamentarii puterii cu care s-a luat legatura o vor vota.

Ludovic Orban, despre votul pentru sefia SIE: Decidem saptamna viitoare. Eu nu votez. Nu am votat un pesedist niciodata, nici macar n turul II din 2000

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Bistrita, ca Biroul Politic al PNL va decide saptamana viitoare cum va vota pentru conducerea SIE, precizand ca el nu a votat niciodata cu un pesedist, chiar daca propunerea vine de la presedintele Klaus Iohnannis, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Vom pregati luni un plan de actiune

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca liberalii sunt pregatiti pentru referendum, deoarece personal are.

LUDOVIC ORBAN se dezlantuie dupa valul dezertarilor din PNL! MEZAJ DUR pentru TRADATORI: ingroasa randurile firimituristilor pe langa Tariceanu

Presedintele PNL Ludovic Orban a criticat dur inscrierea lui Daniel Zamfir in ALDE, precizand ca in acest mod se clarifica cine sunt tradatorii, inaintea motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Domnul.

LUDOVIC ORBAN face scut in jurul primarului NICOLAE ROBU: Nu va fi sanctionat politic, este nevinovat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Bistrita, ca primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu va fi sanctionat politic, fiind de parere ca acesta este nevinovat.

Dragnea il FACE PRAF pe Ludovic Orban: E liderul Opozitiei? Un TURNATOR si atat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa presedintelui liberalilor, Ludovic Orban. Potrivit lui Dragnea, Orban nu este liderul Opozitiei, fiind doar un turnator si.

LUDOVIC ORBAN iese la atac dupa declaratiile lui TARICEANU impotriva institutiilor europene: Se comporta ca niste stapani de sclavi pe plantatie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, iese la atac dupa declaratiile halucinante ale presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, referitoare la sustinerea de catre Comisia Europeana a unor institutii.

Ludovic Orban:Eu nu cred ca Nicolae Robu poate fi suspectat de vreo fapta de coruptie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca este convins ca primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este nevinovat in dosarul instrumentat de DNA in care acesta are calitatea de suspect, transmite Agerpres.

Ludovic Orban cere demisia lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului: Afirmatiile lui, de domeniul nebuniei

Presedintele PNL Ludovic Orban ii cere lui Calin Popescu Tariceanu sa demisioneze de la conducerea Senatului, sustinand ca acesta a adus grave prejudicii Romaniei prin declaratiile sale impotriva Comisiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )