Libnet.ro
UNICEF

16:15

LUDOVIC ORBAN: Nu introducem nicio restrictie noua, pastram acelasi dispozitiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu introducem nicio restrictie noua, pastram acelasi dispozitiv

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus. continuă pe Ziarul Bursa

Starea de alerta, prelungita. Orban: Nu introducem nicio restrictie noua

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

Ludovic Orban: Nu vrem sa mai introducem nicio restrictie, ci sa continuam relaxarea. Romanii sa respecte regulile, pentru ca avem de-a face cu un virus periculos (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul Guvernului este sa nu mai instituie nicio restrictie si sa continue cu masurile de relaxare. Totusi, el a marturisit ca au.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

Incredibil! Ce meserii a avut Ludovic Orban in tinerete. Detaliul total neasteptat despre premierul cu tata maghiar

Actualul premier al Romaniei, Ludovic Orban, nu a avut dintotdeauna tangente cu lumea politica. Orban a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini din Brasov, deci are diploma de inginer, obtinuta in anul 1988. in 1993 a facut un prim pas care avea sa-l conduca spre cariera politica de azi.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Nelu Tataru, premier in locul Ludovic Orban. Propunere neasteptata pe scena politica

Presedintele Partidului Forta Nationala, Sorin Nas, propune ca Nelu Tataru sa ii ia locul lui Ludovic Orban ca premier al Romaniei, in conditiile in care Guvernul nu ia niciun fel de masuri economice.

Revenim la starea de urgenta? Variantele lui Ludovic Orban pentru romani. Urmeaza zile decisive

Numarul in crestere de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza atat medicii, cat si populatia, motiv pentru care specialistii in sanatate au transmis Guvernului o serie de recomandari. Vom afla, in curand, daca revenim sau nu la starea de urgenta intrebarea momentului este, fara indoiala, cea legata de revenirea starii de urgenta. Numarul mare de cazuri .

Cristoiu: Ludovic Orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca Ceausescu in 89

Ion Cristoiu afirma, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, ca in loc sa caute solutii pentru a contracara neincrederea romanilor in pericolul coronavirusului si nerespectarea regulilor sanitare premierul Ludovic Orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989.

Guvernul, replica pentru PSD: Premierul Ludovic Orban si membrii Cabinetului nu au fost invitati sa participe la dezbaterile asupra legii care priveste carantina si izolarea

Guvernul sustine ca nici premierul Ludovic Orban si nici alti membri ai Cabinetului nu au fost invitati in Parlament sa participe la dezbaterile pe legea carantinei si izolarii. Membrii executivului isi.

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )