Libnet.ro
UNICEF

19:32

Ludovic Orban, provacare pentru Dragnea: Daca esti barbat, te astept. Raspunsul sefului PSD

B1 B1,
Ludovic Orban, provacare pentru Dragnea: Daca esti barbat, te astept. Raspunsul sefului PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, este nemultumit de felul in care evolueaza lucrurile in Romania de cand a fost ales noul Guvern si l-a provocat pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, la o dezbatere. continuă pe B1

Ludovic Orban, provocare pentru Dragnea: Daca esti barbat, te astept. Ce i-a raspuns seful PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, este nemultumit de felul in care evolueaza lucrurile in Romania de cand a fost ales noul Guvern si l-a provocat pe Liviu Dragnea, presedintele PSD, la o dezbatere.

Orban il provoaca pe Dragnea: Daca esti barbat, te astept la o dezbatere publica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a provocat, miercuri, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la o dezbatere publica in legatura cu situatia actuala a Romaniei, liberalul afirmand ca seful PSD nu ar trebuie sa se mai ascunda in spatele latrailor de partid.

Orban il provoaca la o dezbatere pe Dragnea:Liviule, daca esti barbat, daca nu ti-e rusine de ce ai facut, te astept la orice ora, la orice post de televiziune

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca il provoaca pe liderul social-democratilor Liviu Dragnea, presedinte al Camerei Deputatilor, la o dezbatere televizata privind starea natiunii, informeaza Agerpres.

Orban, catre Dragnea: Liviule, daca esti barbat, te astept la orice ora, la orice post de televiziune, la o dezbatere cinstita privind starea natiunii

Liderul PNL Ludovic Orban l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere publica despre situatia tarii, spunand ca e timpul ca valul minciunilor pesediste sa fie dat la o parte. El a spus ca, daca este barbat si are curaj, il asteapta la orice ora si la orice post de televiziune si ca doar printr-o dezbatere fata in fata pot intelege cetatenii ce se intampla in Romania.

Ludovic Orban, despre numirea de catre Parlament a conducerii Consiului Concurentei: Sa nu se joace cu focul! Asta poate genera consecinte catastrofale pentru bunul mers al economiei libere de piata

Liderul PNL Ludovic Orban considera ca politizarea Consiliul Concurentei poate afecta grav Romania si poate avea consecinte grave pentru economia libere de piata, declarand miercuri, in Parlament, ca PSD doreste prin aceasta masura sa isi numeasca politrucii in functii de conducere, transmite News. ro.

Ludovic Orban: Remanierea, frectie la un picior de lemn. Pregatim motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca remanierea este o frectie la un picior de lemn, criticand noile nominalizari si anuntand ca liberalii iau in calcul in continuare depunerea unei motiuni de cenzura.

Ludovic Orban: Remanierea, frectie la un picior de lemn, a fost schimbat dracu' cu tac'su. Pregatim motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca remanierea este o frectie la un picior de lemn, criticand noile nominalizari si anuntand ca liberalii iau in calcul in continuare depunerea unei motiuni de cenzura.

Robert Schwartz: Knock-out tehnic pentru Dragnea |ANALIZA DW

La Bucuresti, dezastrul politic intern trece in runda urmatoare. Demiterea a trei ministri inseamna sfarsitul politic al liderului PSD, Liviu Dragnea, compromis definitiv, crede Robert Schwartz.

Victor Ponta, lovitura pentru Dragnea si PSD: Pe el il voi sustine

Pe 5 noiembrie se vor desfasura alegeri pentru Primaria Deva. Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu il va sustine pe candidatul PSD ci pe Marius Blendean, un candidat independent.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )