Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Somez ministrul Finantelor sa ceara presedintelui ANAF sa anuleze ordinul cu privire la Declaratia 600 sau sa-l demita

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Somez ministrul Finantelor sa ceara presedintelui ANAF sa anuleze ordinul cu privire la Declaratia 600 sau sa-l demita

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, ca ministrul Finantelor ar trebui sa ceara presedintelui ANAF anulara deciziei referitoare la Declaratia 600 sau, in caz contrar, sa-l demita pe seful ANAF. continuă pe Adevărul

Somez ministrul Finantelor sa ceara anularea Ordinului cu privire la Declaratia 600

Emiterea Ordinului ANAF nr. 4140/2017 din data de 29 decembrie 2017 reprezinta o sfidare si o bataie de joc la adresa a peste 600 de mii de romani, care au descoperit dupa sarbatori ca au noi obligatii fiscale intr-o luna de zile, a declarat Ludovic Orban, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ludovic Orban cere ministrului Finantelor anularea Declaratiei 600 sau demiterea presedintelui ANAF

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a somat, vineri, pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, sa ii ceara.

Ministrul Finantelor si presedintele ANAF, chemati in Senat sa dea explicatii privind formularul 600

Senatorul PNL, Daniel Zamfir le-a solicitat prezenta ministrului Finantelor, Ionut Misa, si presedintelui ANAF, Mirela Calugareanu, in Comisia Economica a Senatului, pentru a da explicatii in.

Gelu Diaconu il acuza pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, ca ar fi initiatorul proiectului de lege care sterge obligatiile fiscale pentru dezvoltatorii imobiliari care au construit pe persoana fizica

Legea 29/2018 care anuleaza impozite si contributii sociale pentru dezvoltatori imobiliari care au construit pe persoana fizica a fost initiata, sustine fostul sef al ANAF Bogdan Diaconu, de ministrul Finantelor, Ionut Misa, pe vremea cand era secretar de stat responsabil cu legislatia in Minister.

Ludovic Orban, dupa ce a fost acuzat ca a facut presiuni asupra unui membru al CNA: Cine spune asa ceva e dus cu capul. Ce a declarat Valentin Jucan (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban reactioneaza dupa ce doi membri ai Consiliului National al Audioviziualului l-au acuzat ca a facut presiuni asupra colegului loc Valentin Jucan, care a fost propus de liberali in.

Ludovic Orban: Avem 10.000 de candidati de prim-ministri mai buni decat Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Europa FM, ca nu vrea sa compare partidul sau cu PSD, dar, daca ar face-o, liberalii au 10. 000 de candidati mai buni decat Viorica Dancila pentru functia de premier.

Ludovic Orban: Viorica Dancila este sluga perfecta a lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca nu este surprins de decizia lui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier. In plus, spune acesta, liberalii vor incerca sa discute cu toti parlamentarii pentru a impiedica validarea.

Ludovic Orban: PNL nu va refuza, daca i se solicita, raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala / Nu mai putem sa lasam destinul natiunii romane pe mana tribului din Teleorman

Ludovic Orban a declarat marti ca liberalii vor cere alegeri anticipate, la consultarile de la Palatul Cotroceni, dar a precizat ca, daca i se va solicita, PNL nu va refuza raspunderea de a forma o majoritate guvernamentala, insa fara PSD.

Ludovic Orban: Nu s-a gasit sluga perfecta a lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, luni seara, pentru Mediafax, demisia premierului Mihai Tudose, afirmand ca in PSD nu s-a gasit inca sluga perfecta pentru Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )