Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre decizia CCR: Victorie aproape totala

B1 B1,
Orban, despre decizia CCR: Victorie aproape totala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a salutat decizia Curtii Constitutionale, care a declarat partial neconstitutionale modificarile aduse in Parlament, de PSD si ALDE, Codului de Procedura Penala. Victorie. continuă pe B1

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR de catre Camera Deputatilor pe tema protocoalelor SRI-Parchetul General: Nu am fost consultat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, afirma ca nu a fost consultat cu privire la sesizarea CCR pe tema protocoalelor SRI - Parchetul General, sesizare depusa luni de Camera Deputatilor si semnata de vicepresedintele Florin Iordache.

Ludovic Orban, despre renuntarea la pragul pentru referendum: Nu ii e rusine lui Dragnea?

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca ar trebui sa ii fie rusine lui Liviu Dragnea sa vorbeasca despre renuntarea la pragul pentru referendum, avand in vedere ca din cauza lui oamenii nu au venit la vot.

Orban, despre renuntarea la prag pentru referendum: Nu ii e rusine lui Dragnea?

Lui Liviu Dragnea ar trebui sa-i fie rusine sa vorbeasca despre renuntarea la pragul pentru referendum, in conditiile in care tocmai din cauza lui oamenii nu au votat in weekend, sustine presedintele PNL,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )