Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL critica dur TAXA PE LACOMIE. Orban: OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica (VIDEO)

B1 B1,
PNL critica dur TAXA PE LACOMIE. Orban: OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban atrage atentia ca efectele OUG 114 sunt catastrofale. Multe banci ar putea pleca din Romania ca urmare a implementarii Ordonantei de Urgenta 114 Taxa pe lacomie),. continuă pe B1

Orban: OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca OUG 114 risca sa provoace o apocalipsa economica si le-a transmis parlamentarilor ca au obligatia morala sa voteze impotriva acestui act normativ.

PNL declara razboi total OUG 114. Ludovic Orban: Demaram o campanie pentru abrogarea ei

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018, anunta Ludovic Orban. Liderul liberalilor a precizat, luni, ca va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze.

Orban: PNL declara razboi total OUG 114

Partidul National Liberal declara razboi total OUG 114/2018 si va demara o campanie cu scopul de a-i determina pe romani sa se adreseze parlamentarilor din coalitia de guvernare PSD-ALDE-UDMR si sa le comunice dorinta lor de a vota impotriva acestui act normativ, a declarat luni liderul liberalilor Ludovic Orban.

Comisia senatoriala de buget a amnat cu o saptamna dezbaterea OUG 114

Comisia de buget a Senatului a amanat cu o saptamana discutiilor privind OUG 114/2018 care prevede masuri fiscale, printre care si introducerea taxei pe lacomie pentru banci. Amanarea a fost necesara, potrivit sefului comisiei, social democratul Viorel Arcas, pentru ca toate amendamentele propuse sa fie transmise Ministerului Finantelor pentru a fi analizate.

IN CONTEXTUL DEZBATERILOR DIN JURUL OUG 114 Bancherii discuta astazi cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu

Conducerea Acociatiei Romane a Bancilor ARB) si alti reprezentanti ai unor institutii financiar-bancare urmeaza sa discute, astazi la ora 15. 00, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform unui anunt de presa. Amintim ca, in aceste zile, au loc dezbateri in jurul OUG 114/2018, care, pe langa altele, introduce o taxa pe activele bancare in functie de nivelul indicelui ROBOR.

DANCILA, DESPRE OUG 114: Vom lua o decizie dupa discutiile cu ministrii

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca o decizie in privinta modificarii OUG 114 va fi luata dupa ce va avea discutii cu toti ministrii. Ea a negat ca i-ar fi spus liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ca se va renunta la taxa de 2% pe cifra de afaceri in energie, informeaza News. ro.

Ponta, dupa anuntul lui Dancila privind OUG 114: Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!

Fostul premier Victor Ponta a reactionat dur dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca OUG 114 ar putea fi modificata, posibilitate invocata in ultima perioada si ministrul de Finante. Incompetentilor! Analfabetilor! Urechistilor! Infatuatilor! Catastrofelor!, a scris Ponta pe Facebook, acuzand ca ordonanta trebuia discutata inainte de adoptare.

IONEL DANCA, PNL: Este esential ca raportul pentru Legea de adoptare a OUG 114 sa fie negativ

Comisia de buget - finante din Senat se reuneste maine, de la ora 11. 00, pentru a emite raportul final al OUG 114/ 2018, fiind o ora esentiala pentru economia Romaniei, sustine purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

PNL o cheama pe Dancila sa dea explicatii in Parlament. OUG 114 baga economia Romaniei in faliment. Toti romanii vor plati scump prostiile acestei guvernari de analfabeti economici (VIDEO)

PNL a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o solicitare ca premierul Viorica Dancila sa fie chemata in Parlament, pentru a da explicatii despre controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018,.

BOGDAN CHIRITOIU, CONSILIUL CONCURENTEI: Piata de energie putea fi reglata prin imbunatatirea legii, nu prin OUG 114

Piata de energie ar fi putut fi reglata prin imbunatatirea reglementarilor, fara sa fi fost necesare masurile prevazute in OUG 114/2018, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, intr-o conferinta pe teme energetice, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )