Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivii care au obtinut medalii la competitiile internationale si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Guvernul va stabili conditiile pentru programul Prima Casa

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

LUDOVIC ORBAN: Alocatiile copiilor si pensiile publice vor creste, daca exista resurse financiare

Guvernul nu detine resursele financiare pentru a dubla alocatiile copiilor, de la 1 august, si pentru a majora punctul de pensie cu 40%, de la 1 septembrie, a declarat, ieri, premierul Ludovic Orban, intr-un interviu acordat site-ului hotnews. ro. Desi saptamana trecuta, cabinetul Orban a aprobat o ordonanta de urgenta prin care amana pana la 1 august aplicarea legii 142020, prin care au fost dublate alocatiile copiilor, premierul sustine ca majorarea va avea loc doar daca vor exista in buget sumele necesare.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro.

Premierul Ludovic Orban: Societatea romaneasca sa devina o societate a informatiei, a cunoasterii Avem ca obiectiv prioritar un accent pus pe stimularea cercetarii, indiferent unde se realizeaza

Societatea romaneasca trebuie sa devina una a informatiei a cunoasterii, iar Guvernul PNL are clar ca obiectiv prioritar un accent pus pe stimularea cercetarii, indiferent unde se realizeaza ea, a afirmat.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii pe taierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunta o decizie. E un act de curaj

Premierul Ludovic Orban a precizat joi ca Guvernul nu a luat inca o decizie cu privire la angajarea raspunderii pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, adaugand ca demersul ar reprezenta un act de curaj, pe care-l priveste cu foarte mult interes.

Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal: Nu exista risc pentru bugetul pe 2020!

Premierul Ludovic Orban contrazice raportul Consiliului Fiscal privind cresterea pensiilor.

Ludovic Orban, reactie la declaratia lui Mihai Fifor referitoare la programul Prima Casa: Dupa ce si-a batut joc trei ani de tara, PSD lanseaza minciuni zilnic

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca Guvernul urmeaza sa emita o hotarare prin care sunt stabilite conditiile, pentru acest an, ale programului Prima casa, pentru care au fost alocati 2 miliarde de lei, si a dezmintit categoric minciuna gogonata lansata de PSD ca acest program nu va mai fi finantat.

Ludovic Orban dezminte informatia ca Prima casa nu va mai fi finantata: Este o minciuna gogonata Guvernul va stabili conditiile pe anul in curs

Premierul Ludovic Orban sustine ca informatia potrivit careia programul Prima casa nu va mai fi continuat in acest an este o minciuna gogonata. Premierul spune ca Executivul va emite o hotarare pentru stabilirea conditiilor pe anul in curs.

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

Cum arata sotia premierului Ludovic Orban

Toata Romania il cunoaste pe premierul Ludovic Orban, insa putini o stiu pe sotia acestuia, Mihaela. Sotia primului ministru este o persoana discreta in ceea ce priveste aparitiile publice, insa weekend-ul acesta si-a insotit sotul la Ateneul Roman! .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )