Libnet.ro
UNICEF

21:47

Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

B1 B1,
Premierul Orban: Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana

Romania va ramane, dupa alegerile prezidentiale, o parte foarte puternica din familia europeana, iar tara noastra a contribuit la formarea unei Comisii Europene foarte bune, in care PPE are. continuă pe B1

Ludovic Orban: Romania va ramane dupa alegerile prezidentiale o parte foarte puternica din familia europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa alegerile prezidentiale Romania va ramane o parte foarte puternica din familia europeana, subliniind ca tara noastra si-a adus contributia la formarea unei.

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

Dancila, atac la adresa lui Iohannis. Cum l-a luat peste picior pe adeversarul sau de la alegerile prezidentiale

Apar noi reactii ale liderului PSD, cu privire la faptul ca presedintele statului, Klaus Iohannis refuza sa se prezinte la o dezbatere electorala in care sa fie pus fata in fata cu Viorica Dancila, contracandidatul sau. Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizata alaturi de contracandidatul sau la alegerile prezidentiale care .

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

Pe cine va pune stampila Tudor Chirila la alegerile prezidentiale. Alegere surprinzatoare

Tudor Chirila a dezvaluit cu cine va vota in turul doi al alegerilor prezidentiale. Cum era de asteptat, juratul de la Vocea Romaniei a anuntat ca va pune stampila pe Klaus Iohannis. intr-o interventie live pe contul personal de Facebook, artistul a mentionat motivele pentru care il va vota pe candidatul PNL. Tudor Chirila: Eu .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

CTP, invitat la dezbatarea pe care Iohannis o va sustine inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

CTP, invitat la dezbatarea pe care o va sustine Iohannis inainte de alegerile prezidentiale. Motivul pentru care l-a refuzat pe presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, de la ora 19, la o dezbatere cu jurnalisti, analisti si politologi, in Aula Carol I, de la Biblioteca Centrala Universitara. La dezbatere vor fi prezenti jurnalisti de la mai multe posturi de televiziune, posturi radio sau din presa scrisa, precum si analisti si politologi. Printre jurnalistii invitati se .

Premierul Orban cere DESTITUIREA directorului CEC - filiala Dolj, dupa ce acesta a mintit ca vor fi taiate pensiile, daca Iohannis iese presedinte

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca a cerut conducerii CEC destituirea directorului filialei Dolj, care a raspandit zvonul conform caruia, in cazul in care presedintele Iohannis va castiga alegerile,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )