Libnet.ro
UNICEF

07:15

PSD ameninta din nou cu motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD ameninta din nou cu motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului Orban si demersul va reusi suta la suta. El a precizat ca momentul cand va fi initiat demersul va fi stabilit intr-o sedinta a Comitetului Exexcutiv National al formatiunii politice, dupa discutii cu liderii celorlalte partide parlamentare care nu sustin Executivul. continuă pe Ziarul Bursa

UE saluta reluarea dialogului intre Serbia si Kosovo: Din nou pe drumul cel bun

Dialogul dintre Serbia si Kosovo, intrerupt timp de aproape un an si jumatate, este din nou pe drumul cel bun, a apreciat reprezentantul special al UE pentru Balcanii Occidentali, Miroslav Lajcak, dupa o videoconferinta purtata duminica sub auspiciul UE intre presedintele sarb Aleksandar Vucici si premierul kosovar Avdullah Hoti.

Coronavirus. Statele Unite si-au depasit din nou recordul de noi cazuri, cu peste 66.000 de infectari in 24 de ore

Statele Unite si-au depasit din nou recordul de cazuri de coronavirus pentru o singura zi, cu peste 66. 000 de noi infectari inregistrate in ultimele 24 de ore, releva cele mai noi date ale Universitatii Johns.

Raed Arafat, in Senat: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi; avem 24 de decese

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, sambata se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Ionel Arsene se opune legii carantinei: Nu vreau sa fiu ridicat de pe strada de politia medicala. Ce spune despre motiunea ce cenzura

Liderul PSD Neamt Ionel Arsene a afirmat ca, la sedinta Comitetului Executiv al PSD de luni, a sustinut opinia ca proiectul de lege privind carantina si izolarea sa fie din nou la Guvern, iar Executivul sa vina cu o alta initiativa, una care respecta drepturile cetatenilor. Acesta a precizat ca nu este multumit de felul in care Camera Deputatilor a modificat proiectul legislativ si a dat ca exemplu definirea carantinei bunurilor.

Din nou peste 600 de cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in Romania! 1.931 de persoane au decedat

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au fost depistati cu noul coronavirus un numar de 637 de romani. Alte 30 de persoane au decedat din cauza virusului.

CORONAVIRUS |Romania inregistreaza din nou un numar record de cazuri de COVID-19:698 de imbolnaviri si 24 de decese, in 24 de ore. 239 de pacienti sunt internati la ATI

Romania a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, sambata, ca in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 698 de no.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2044 seconds )