Libnet.ro
UNICEF

20:45

PSD pierde majoritatea in Camera. Cine ar trebui sa se teama

Adevărul Adevărul,
PSD pierde majoritatea in Camera. Cine ar trebui sa se teama

PSD-ALDE nu mai are majoritatea in Camera Deputatilor,in urma plecarii a patru parlamentari la partidul lui Victor Ponta. Fostul premier se declara dispus sa negocieze un vot pentru debarcarea Guvernului Dancila, dar cu conditia ca postul de premier sa nu revina lui Ludovic Orban. Dar nu despre asta este vorba, in primul rand. continuă pe Adevărul

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

UPDATE PSD pierde un lider important: Ion Mocioalca a trecut la partidul lui Ponta

Deputatul Ion Mocioalca anunta ca a demisionat din PSD si trece la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Mocioalca, lider al PSD Caras-Severin, se numara printre cei care au semnat scrisoarea anti-Dragnea.

PSD pierde patru deputati dintr-o lovitura. Acestia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Deputatii Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spanu si Ion Mocioalca au parasit PSD si s-au alaturat formatiunii conduse de Victor Ponta - Pro Romania. Echipa Pro Romania si din Parlament si la nivel.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )