Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce vrea presedintele Iohannis alegeri anticipate?

Adevărul Adevărul,
De ce vrea presedintele Iohannis alegeri anticipate?

Inainte de a fi vointa PNL si cu atat mai putin a presedintelui acestuia, dl. Ludovic Orban, alegerile anticipate reprezinta dorinta d-lui Klaus Werner Iohannis Iohannis. Poate si de aceea dl. presedinte este mai activ ca niciodata, mult mai prezent decat a fost in viata tarii in anteriorul lui mandat de cinci ani la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis ii cere premierului Orban imposibilul in materie fiscala. E corect?

Premierul Orban da semne ca a inteles lipsa de realism a promisiunile anterioare investirii guvernului sau. Nu acelasi lucru se observa la presedintele Iohannis, care ii cere premierului sa gaseasca bani din piatra seaca. Exista si la Cotroceni specialisti in economie, in buget, care pot intelege ca veniturile bugetare reale, nu imaginare, nu pot acoperi toate aceste promisiuni. Si atunci, ce sa intelegem?.

Presedintele Klaus Iohannis, la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor: PSD vrea sa blocheze toate reformele, si de aceea sunt necesare alegeri anticipate Romania are nevoie de politicieni care sa-si iubeasca tara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a subliniat ca Romania are nevoie de politicieni care sa-si iubeasca tara, in discursul sau de la Iasi, de vineri, cand se implinesc 161 de ani de la Unirea Principatelor.

Presedintele Iohannis vrea o sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca urmeaza sa fie organizata cea de-a treia sedinta comuna a g.

Presedintele Iohannis si premierul Orban merg, vineri, la Iasi. Ce evenimente vor avea loc in inima Moldovei, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si premierul Ludovic Orban se deplaseaza la Iasi, vineri, 24 ianuarie, pentru a lua parte la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane, unul di.

Predoiu, despre propunerile la conducerea Parchetelor: L-am informat pe presedintele Iohannis cu privire la optiunile mele Nu s-a pronuntat pe ele dar nu a avut nicio obiectie de fond vehementa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a precizat marti seara, la Europa FM, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis in legatura cu optiunile sale pentru sefia parchetelor, iar seful statului i-a urat mult succes cu ele la Consiliul Superior al Magistraturii.

Ce cadouri a primit presedintele Iohannis in 2019. Iata lista bunurilor in valoare de 6.500 de euro

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun, un stergar artizanal si o traista taraneasca se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )