Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cristian Busoi: Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cristian Busoi: Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a renuntat la sefia organizatiei si trimite sageti catre conducerea partidului. PNL Bucuresti a avut o organizare buna si a facut tot ce trebuie pentru a sustine. continuă pe Antena3

Cristian Busoi isi anunta demisia: Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti Cristian Busoi anunta retragerea echipei de la conducerea filialei, acest lucru fiind cel mai intelept: Eu si intreaga echipa de conducerea a PNL Bucuresti ne asumam responsabilitatea pentru scorul la Bucuresti, spune Busoi. in opinia sa, si conducerea centrala a responsabila pentru acest scor si acuza USR ca nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL sa scada.

UPDATE Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, liderii de la sectoare se retrag si ei. Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti.

Europarlamentarul Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, anuntul urmand a fi facut in cadrul sedintei conducerii partidului din aceasta dimineata. De asemenea, liderii organizatiilor de sector si-au depus si ei demisiile.

UPDATE Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, liderii a cinci sectoare se retrag si ei. Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti.

Europarlamentarul Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, anuntul urmand a fi facut in cadrul sedintei conducerii partidului din aceasta dimineata. De asemenea, liderii a cinci organizatii de sector si-au depus si ei demisiile.

CRISTIAN BUSOI: Cel mai intelept este sa ne retragem

Biroul Politic National al PNL a decis, astazi, dizolvarea conducerilor organizatiei PNL Bucuresti si a celor sase organizatii de sector, potrivit unor surse liberale. Cristian Busoi a demisionat, in urma rezultatelor slabe obtinute la europarlamentare.

Anca Boagiu, mesaj pentru Cristian Busoi: Nu sunt solidara cu decizia de a demisiona in bloc

Demisia lui Cristian Busoi din fruntea PNL Bucuresti, dar si cea a cinci sefi de organizatii de sector, face valuri in PNL. Mai ales ca exista un lider de organizatie care nu vrea sa faca acelasi pas. Este vo.

Anca Boagiu, data afara de la sefia PNL sector 2. Mesaj pentru Cristian Busoi: Nu sunt solidara cu decizia de a demisiona in bloc

Demisia lui Cristian Busoi din fruntea PNL Bucuresti, dar si cea a cinci sefi de organizatii de sector, face valuri in PNL. Mai ales ca exista un lider de organizatie care nu vrea sa faca acelasi pas. Este vo.

Cristian Busoi se retrage de la sefia PNL Bucuresti

Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a anuntat, astazi, ca se retrage din aceasta functie, in urma rezultatelor slabe obtinute la alegerile europarlamentare de organizatia bucuresteana.

Cristian Busoi a demisionat de la sefia PNL Bucuresti

Cristian Busoi a demisionat de la sefia PNL Bucuresti. Stire in curs .

Care este motivul pentru care Papa Francisc a venit in Romania

Papa Francisc efectueaza o vizita istorica in Romania in perioada 31 mai-2 iunie. Este al doilea Papa care ajunge in Romania, dar ar fi de remarcat ca au trecut 20 de ani de cand ultimul Suveran Pontif vizita Romania. Primul cap al Bisericii Catolice care a ajuns in Romania a fost Papa Ioan Paul al [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )