Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cristian Busoi a demisionat din fruntea PNL Bucuresti dupa scorul inregistrat in alegeri: Cel mai intelept este sa ne retragem (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Busoi a demisionat din fruntea PNL Bucuresti dupa scorul inregistrat in alegeri: Cel mai intelept este sa ne retragem (VIDEO)

Cristian Busoi si-a anuntat luni demisia din fruntea organizatiei PNL Bucuresti ca urmare a scorului inregistrat in alegerile europarlamentare in Capitala. Europarlamentarul a anuntat ca e acum cel mai. continuă pe B1

Cristian Busoi a demisionat din fruntea PNL Bucuresti dupa scorul inregistrat in alegeri: Cel mai intelept este sa ne retragem

Cristian Busoi si-a anuntat luni demisia din fruntea organizatiei PNL Bucuresti ca urmare a scorului inregistrat in alegerile europarlamentare in Capitala. Europarlamentarul a anuntat ca e acum cel mai.

Anca Boagiu, mesaj pentru Cristian Busoi: Nu sunt solidara cu decizia de a demisiona in bloc

Demisia lui Cristian Busoi din fruntea PNL Bucuresti, dar si cea a cinci sefi de organizatii de sector, face valuri in PNL. Mai ales ca exista un lider de organizatie care nu vrea sa faca acelasi pas. Este vo.

Curatenie la PNL dupa alegeri. Busoi a demisionat din fruntea filialei Bucuresti impreuna cu toti liderii de sector. Orban va propune noi presedinti peste 14 zile

Conducerea PNL se reuneste luni pentru o sedinta in care se va face si analiza rezultatelor la ultimele alegeri, adica la europarlamentare. Liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, anunta retragerea echipei de la conducerea filialei, acesta fiind cel mai intelept. in opinia sa, si conducerea centrala e responsabila pentru acest scor si acuza USR ca nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL sa scada.

Anca Boagiu, data afara de la sefia PNL sector 2. Mesaj pentru Cristian Busoi: Nu sunt solidara cu decizia de a demisiona in bloc

Demisia lui Cristian Busoi din fruntea PNL Bucuresti, dar si cea a cinci sefi de organizatii de sector, face valuri in PNL. Mai ales ca exista un lider de organizatie care nu vrea sa faca acelasi pas. Este vo.

Cristian Busoi a demisionat de la sefia PNL Bucuresti

Cristian Busoi a demisionat de la sefia PNL Bucuresti. Stire in curs .

CRISTIAN BUSOI: Cel mai intelept este sa ne retragem

Biroul Politic National al PNL a decis, astazi, dizolvarea conducerilor organizatiei PNL Bucuresti si a celor sase organizatii de sector, potrivit unor surse liberale. Cristian Busoi a demisionat, in urma rezultatelor slabe obtinute la europarlamentare.

Rares Bogdan se declara pregatit sa preia conducerea PNL Bucuresti, cu conditia sa isi aduca propria echipa la organizatiile de sector

Rares Bogdan a declarat, luni, inaintea sedintei Biroului Executiv a PNL, ca este pregatit sa preia filiala PNL Bucuresti, dupa demisia lui Cristian Busoi, cu conditia sa dizolve toate birourile de conducere actuale ale organizatiilor de sector, sa vina cu propriul secretar general si cu cei trei prim-vicepresedinti, iar cei sase presedinti ai filialelor liberale de sector sa fie numiti tot de el.

Cristian Busoi isi anunta demisia: Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti Cristian Busoi anunta retragerea echipei de la conducerea filialei, acest lucru fiind cel mai intelept: Eu si intreaga echipa de conducerea a PNL Bucuresti ne asumam responsabilitatea pentru scorul la Bucuresti, spune Busoi. in opinia sa, si conducerea centrala a responsabila pentru acest scor si acuza USR ca nu a fost mereu un aliat corect, ci un competitor interesat ca PNL sa scada.

Cristian Busoi: Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti

Liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a renuntat la sefia organizatiei si trimite sageti catre conducerea partidului. PNL Bucuresti a avut o organizare buna si a facut tot ce trebuie pentru a sustine.

UPDATE Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, liderii a cinci sectoare se retrag si ei. Si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti.

Europarlamentarul Cristian Busoi demisioneaza de la sefia PNL Bucuresti, anuntul urmand a fi facut in cadrul sedintei conducerii partidului din aceasta dimineata. De asemenea, liderii a cinci organizatii de sector si-au depus si ei demisiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )