Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis, intrevedere cu premierul Georgiei, la Adunarea Generala a ONU. A propus realizarea legaturilor de transport direct cu porturile georgiene

Adevărul Adevărul,
Iohannis, intrevedere cu premierul Georgiei, la Adunarea Generala a ONU. A propus realizarea legaturilor de transport direct cu porturile georgiene

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, in marja segmentului de nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, seful statului roman sustinand, in discutii, ca este important sa fie valorificat potentialul de crestere a schimburilor comerciale. continuă pe Adevărul

Presedintele Trump a toastat cu Coca-Cola la cina festiva data in onoarea participantilor la Adunarea Generala a ONU

Presedintele SUA Donald Trump a castigat simpatia non-alcoolicilor dupa ce s-a aflat ca la cina data in cinstea participantilor la Adunarea generala a ONU de la New York si-a turnat in pahar Coca-Cola Light si nu vin.

Prim-ministrul Noii Zelande, primul lider mondial care isi aduce copilul la Adunarea Generala a ONU

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a devenit primul lider mondial care isi aduce copilul la Adunarea Generala a ONU, scrie BBC.

FOTO Cine este politista din Romania care l-a pazit pe Donald Trump la adunarea generala ONU de la New York

O tanara din Romania, fosta angajata la Inspectoratul de Politie Judetean Mures, l-a escortat pe presedintele SUA Donald Trump la sediul Organizatiei Natiunilor Unite de la New York.

Teodor Melescanu a participat la Adunarea generala a ONU

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, a participat miercuri, in contextul prezentei la Adunarea generala a ONU de la New York, la reuniunea ministeriala informala cvadrilaterala Bulgaria - Croatia - Grecia - Romania, organizata de vicepremierul si ministrul de externe croat, Marija Pejcinic Buric, informeaza MAE, potrivit Agerpres.

Donald Trump l-a laudat pe Kim Jong Un in discursul de la Adunarea Generala a ONU: Cum a reusit presedintele american sa-i faca pe liderii lumii sa rada in hohote (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a sustinut, marti, in discursul sau de la Adunarea Generala a ONU ca administratia de la Washington a facut, in cei aproape doi ani de la preluarea mandatului, mai mult.

Iohannis a avut negociat cu premierul Georgiei la ONU

Presedintele Klaus Iohannis a avut o intrevedere cu premierul Georgiei, Mamuka Bakhtadze, in marja segmentului de nivel inalt al celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Presedintele se va intalni cu un rege la New York (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa, marti, la deschiderea la nivel inalt al dezbaterilor din cadrul celei de a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU. La evenimentul de deschidere a noii sesiuni,.

Iohannis participa la Adunarea Generala a ONU

Presedintele Klaus Iohannis participa de luni pana vineri, la New York, la cea de a 73-a sesiune a Adunarii Generale a ONU.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )