Libnet.ro
UNICEF

15:45

Romania a pierdut, in favoarea Estoniei, locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Adevărul Adevărul,
Romania a pierdut, in favoarea Estoniei, locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Romania a pierdut sansa de a deveni membru nepermanent al Consiliului de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite ONU), vineri, in fata Estoniei, care a castigat prin vot acest post. Estonia a obtinut 132 de voturi si Romania doar 58 de voturi. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, dupa ce Romania a pierdut locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate: Eforturile diplomatice au fost boicotate de declaratii politice nediplomatice si iresponsabile

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota cu regret de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, notand ca eforturile diplomatiei romane au fost boicotate printr-o serie de declaratii politice nediplomatice, iresponsabile si contraproductive, contrare pozitiilor traditionale de politica externa ale Bucurestiului.

Reactia presedintelui Iohannis dupa ce Romania nu a fost votata membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Klaus Iohannis si-a exprimat regretul dupa ce Romania a pierdut locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Seful statului a precizat ca Romania ar fi castigat voturile membrilor Consiliului de Securitate al ONU daca n-ar fi ales sa mute ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

MAE, dupa esecul de la ONU: Romania s-a angajat mai tarziu in campanie. Indiferent de rezultat, actiunile diplomatice au consolidat profilul international al tarii

Romania a pierdut in favoarea Estoniei locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU deoarece. s-a angajat mai tarziu in aceasta campanie. Cam asa este pozitia Ministerului de Externe, dupa.

UPDATE Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / MAE: Romania s-a angajat mai tarziu in campanie, dar actiunile derulate au condus la dinaminzarea relatiilor bilaterale

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim. Ministerul roman al Afacerilor Externe a reactionat, vineri, dupa ce Romania a pierdut alegerile pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU, subliniind ca tara noastra s-a anagajat mai tarziu in aceasta campanie, practic din 2017, dar indiferent de rezultatul final, actiunile diplomatice derulate pe parcursul acestei campanii au consolidat profilul international al Romaniei.

UPDATE Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / MAE: Romania s-a angajat mai tarziu in campanie, dar actiunile derulate au condus la dinamizarea relatiilor bilaterale

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim. La randul sau, Rares Bogdan a spus ca asta se intampla cand prostii si nepriceputii conduc Guvernul, Senatul si Camera Deputatilor. Ministerul roman al Afacerilor Externe a reactionat, vineri, dupa ce Romania a pierdut alegerile pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU, subliniind ca tara noastra s-a anagajat mai tarziu in aceasta campanie, practic din 2017, dar indiferent de rezultatul final, actiunile diplomatice derulate pe parcursul acestei campanii au consolidat profilul international al Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, a subliniat, vineri, pe Facebook, ca am reusit chiar performanta de a pierde voturi fata de primul tur, iar diferenta la care ne-a invins astazi Estonia este umilitoare, din cauza gafelor diplomatice repetate si a minciunilor pe care Guvernul PSD-ALDE le-a livrat constant in exterior Dacian Ciolos: Domnul Melescanu a fost ocupat cu propria incompetenta acasa, batjocorind milioane de romani din diaspora.

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / Victor Ponta: Am pierdut pe mana noastra cand Liviu Dragnea a anuntat ca mutam Ambasada la Ierusalim

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim.

Reactia presedintelui Iohannis, dupa ce Romania a ratat locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele Klaus Iohannis a luat nota, cu regret, de faptul ca Romania nu a fost aleasa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al Organizatiei Natiunilor Unite, pentru intervalul 2020 - .

Romania a pierdut in fata Estoniei postul de membru in Consiliul de Securitate al ONU. Tara noastra a ramas fara voturile statelor arabe, din cauza intentiei Guvernului PSD-ALDE de a muta ambasada din Israel

Romania a pierdut in fata Estoniei locul de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU. Tara noastra a ramas fara voturile statelor arabe, din cauza intentiei Guvernului PSD-ALDE de a muta ambasada di.

ALEGERI IN CONSILIUL DE SECURITATE AL ONU: Tara noastra nu a obtinut un loc de membru nepermanent

Estonia si arhipelagul caraibian Saint Vincent si Grenadine au fost alese, astazi, de Adunarea Generala a Natiunilor Unite pentru a deveni, din ianuarie, membre nepermanente ale Consiliului de Securitate al ONU in perioada 2020-2021, invingandu-si rivalii, Romania si respectiv Salvador, informeaza AFP.

Tomac (PMP), dupa esecul Romaniei la ONU: Ne va costa multi ani de munca in plan diplomatic pentru a depasi acest moment jenant. Dancila si Melescanu trebuie sa plece (VIDEO)

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat ca Viorica Dancila si Teodor Melescanu ar trebui sa plece din functii pentru esecul suferit de Romania la ONU. Tara noastra a pierdut in favoarea Estoniei locul de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )