Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rovana Plumb, aleasa in conducerea socialistilor europeni

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb, aleasa in conducerea socialistilor europeni

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD), Rovana Plumb, a fost aleasa in forumul de conducere al Partidului Socialistilor Europeni PESPresidency), conform deciziilor luate in cadrul Congresului PES desfasurat la Lisabona, informeaza un comunicat transmis sambata de catre biroul de presa al PSD. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb, aleasa n conducerea socialistilor europeni: Avem toate motoarele ncalzite si asteptam preluarea presedintiei Consiliului UE

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a fost aleasa membru in forumul de conducere al Partidului Socialistilor Europeni, in cadrul Congresului PES, care a avut loc la Lisabona.

Rovana Plumb, aleasa in conducerea Partidului Socialistilor Europeni

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD), Rovana Plumb, a fost aleasa in forumul de conducere a Partidului Socialistilor Europeni PESPresidency), conform deciziilor luate in cadrul Congresului PES.

Rovana Plumb, aleasa in conducerea Partidului Socialistilor Europeni

Presedinta Organizatiei Femeilor Social-Democrate OFSD), Rovana Plumb, a fost aleasa in forumul de conducere a Partidului Socialistilor Europeni PESPresidency), conform deciziilor luate in cadrul Congresului PES desfasurat la Lisabona, informeaza un comunicat transmis astazi de catre biroul de presa al PSD, conform Agerpres.

ROVANA PLUMB: Dreptul de a decide componenta Guvernului, ilegal

Presedintele Organizatiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a declarat ca, prin amanarea deciziei de a numi noii ministri propusi de coalitia PSD-ALDE, seful statului isi aroga, in mod ilegal si neconstitutional, dreptul de a decide componenta Guvernului.

Timmermans, candidatul socialistilor europeni la succesiunea lui Juncker

Olandezul Frans Timmermans, in prezent prim-vicepresedinte ale Comisiei Europene, va fi cap de lista pentru Partidul Socialistilor Europeni PES) la alegerile europarlamentare din mai anul viitor, relateaza presa internationala.

Timmermans a fost ales, fara nicio surpriza, candidatul socialistilor europeni pentru presedintia Comisiei Europene, ntr-o lupta care pare deja pierduta

Olandezul Frans Timmermans a fost ales sambata candidatul socialistilor europeni pentru sefia Comisiei Europene si cap de lista la alegerile europene, un scrutin care se anunta delicat pentru o familie politica in pierdere de viteza in fata conservatorilor si a miscarilor populiste, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )