Libnet.ro
UNICEF

07:46

Rovana Plumb, dupaacuzatiile lui Tutuianu: Sunt membra a PSD din 1994. ii respect pe toti colegii mei din PSD Dambovita

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, dupaacuzatiile lui Tutuianu: Sunt membra a PSD din 1994. ii respect pe toti colegii mei din PSD Dambovita

Presedintele interimar al PSD Dambovita, ministrul Rovana Plumb, a respins miercuri acuzatiile fostului lider al organizatiei, Adrian Tutuianu, exclus recent din partid, ea subliniind ca este membra a filialei. continuă pe Antena3

Rovana Plumb ignora criticile lui Tutuianu: PSD Dambovita va ramane o organizatie puternica

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a preluat interimar sefia PSD Dambovita dupa excluderea lui Adrian Tutuianu din partid, a refuzat sa comenteze criticile fostului vicepresedinte social-democrat, insa l-a asigurat ca organizatia damboviteana va ramane una puternica. Tutuianu a declarat miercuri ca Rovana Plumb ar fi trebuit sa afiseze o pozitie neutra si sa nu voteze eliminarea sa din partid, in semn de respect.

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD Dambovita: A fost o zi care nu dorim sa se mai repete

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va ocupa interimar functia de presedinte al PSD Dambovita, pana la organizarea unor noi alegeri in filiala. Ea ii ia locul lui Adrian Tutuianu, exclus din partid alaturi de Marian Neacsu, in sedinta CEX-ului PSD de luni.

Rovana Plumb a anuntat cat costa constructia unui spital regional

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a facut marti seara, la Guvern, mai multe precizari importante despre constructia de spitale regionale. Potrivit acesteia, costul pentru trei spitale regionale s-ar.

Rovana Plumb, replica pentru comisarul Corina Cretu: Romania nu a pierdut niciun euro de la UE

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat, marti seara, la Guvern, ca Romania nu a pierdut niciun euro din alocarea fondurilor europene nerambursabile. in schimb, tara noastra a contractat 15.

Rovana Plumb reactioneaza dupa criticile Corinei Cretu: Darius Valcov si Codrin Stefanescu stiu ce spun

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat la Digi24 ca in chestiunea spitalelor regionale, Darius Valcov si Codrin Stefanescu stiu ce spun, costul unui spital regional, de exemplu, la Iasi.

Tutuianu: Nu voi vota o motiune de cenzura mpotriva unui guvern PSD. Problema noastra nu este partidul, ci liderul / Rovana Plumb ar fi trebuit sa aiba mai multa retinere cnd a votat pentru excludere

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus luni din PSD, a declarat miercuri ca va fi un votant critic al guvernarii PSD-ALDE, insa nu va vota niciodata o motiune de cenzura la adresa unui guvern PSD, si ca nu va renunta la razboiul pe care il are de dus, intrucat lucrurile nu se vor termina nici azi, nici maine. El l-a criticat din nou pe Liviu Dragnea, afirmand ca problema nu este PSD, ci liderul acestui partid.

in plin SCANDAL cu Corina Cretu legat de spitalele regionale, Rovana Plumb anunta ca s-a decis SOARTA celor 3 unitati medicale

Dupa ce comisarul european Corina Cretu a demontat minciuna Rovanei Plumb cu privire la costul studiului de fezabilitate pentru cele 3 spitale regionale, ministrul Fondurilor Europene a anuntat marti ca la nivel.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )