Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Transgaz, intr-un interviu la stiripesurse. ro.

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz.

Victor Ponta face noi acuzatii: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul.

Victor Ponta, PROFETIE sumbra pentru PSD: Nu prinde turul II la prezidentiale

Victor Ponta lanseaza o profetie sumbra pentru PSD. Fostul premier este de parere ca partidul pe care l-a condus nu va mai intra in turul II la alegerile prezidentiale din 2019. Categoric Liviu Dragnea va.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD (VIDEO)

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

Liviu Dragnea ameninta cu noi dezvaluiri despre Victor Ponta: ii las sa se afunde si mai mult

Razboiul dintre Liviu Dragnea si Victor Ponta pare sa fie abia la inceput. Dupa ce Victor Ponta a replicat dur seriei de dezvaluiri lansate marti seara de presedintele PSD, Dragnea a anuntat ca e abia.

Marian Oprisan zguduie scena politica: Victor Ponta a devenit presedintele PSD cu sprijinul lui Basescu si al lui George Maior

Liviu Dragnea lanseaza un scenariu exploziv in privinta numirii in functie a Laurei Codruta Kovesi. Acesta sustine caGeorge Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )