Libnet.ro
UNICEF

01:05

Calin Popescu Tariceanu, despre OUG pe referendum: Dam posibilitatea pentru 700.000 de persoane sa voteze

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu, despre OUG pe referendum: Dam posibilitatea pentru 700.000 de persoane sa voteze

Calin Popescu Tariceanu a declarat miercuri ca Ordonanta de Urgenta prin care Guvernul vrea sa modifice Legea referendumului va face ca 700. 000 de persoane sa poata vota. intrebat, intr-un interviu. continuă pe B1

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Cum explica liderul ALDE razvratirea Vioricai Dancila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidentiale. Exista disensiuni in coalitia de guvernare? Cum explica liderul ALDE razvratirea premierului Viorica Dancila? E de acord presedintele Senatului cu modificarea legislatiei electorale prin OUG?.

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Ce vrea ALDE, remanierea sau restrucurarea Guvernului?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tarieanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidetiale.

TARICEANU, DESPRE NUMIRILE LA CCR: Ambii candidati au fost votati atat de PSD, cat si de ALDE

Cei doi candidati pentru pozitia de judecator la Curtea Constitutionala, Gheorghe Stan si Cristian Deliorga, au fost alesi cu un vot clar, confortabil atat de PSD, cat si de ALDE, deci sunt asumati de ambele partide, a declarat presedintele Senatului si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu.

Anunt-soc de la Tariceanu, despre prezidentiale: Ma voi pregati bine pentru finala cu actualul presedinte

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca, in eventualitatea in care va candida la alegerile prezidentiale, se va pregati bine pentru o finala cu actualul presedinte, Klaus.

Ce crede Tariceanu despre razvratirera Vioricai Dancila. I-am spus sa nu cada in plasa lui Iohannis. Sa recurga la restructurare. Avem majoritate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Adevarul Live, faptul ca Viorica Dancila ar trebui sa mearga pe calea restructurarii Guvernului deoarece PSD si ALDE ar avea in continuare majoritate in Parlament.

Ce crede Tariceanu despre razvratirea Vioricai Dancila. I-am spus sa nu cada in plasa lui Iohannis. Sa recurga la restructurare. Avem majoritate

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la Adevarul Live, faptul ca Viorica Dancila ar trebui sa mearga pe calea restructurarii Guvernului deoarece PSD si ALDE ar avea in continuare majoritate in Parlament.

Tariceanu, despre amanarea votului privind propria imunitate: Chiar m-a deranjat ca s-a intarziat atat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat la Adevarul Live amanarile repetate ale votului din Comisia Juridica din Senat privind ridicarea imunitatii sale ca e deranjat de faptul ca s-a intarziat. Totodata, liderul ALDE a subliniat ca Liviu Dragnea nu se foloseste de situata sa pentru a-l santaja si ca alianta cu PSD este una solida.

Tariceanu, despre armata europeana: Nu as vrea sa abandonam NATO doar pentru a ajuta industria de aparare. Rusia e o amenintare serioasa pentru Romania

Presedintele Senatului, Calin-Popescu Taricenau a discutat la Adevarul Live mai multe subiecte privind politica europeana, printre care relatia cu NATO, Brexit sau curentul populist din unele tari. Liderul ALDE a vorbit si despre Rusia, si a explicat ca amenintarea Moscovei pentru estul Europei este mai inteleasa mai bine de catre SUA decat vestul Europei.

Tariceanu explica de ce PSD amana de jumatate de an sa voteze solicitarea DNA de ridicarea imunitatii: Chiar m-a deranjat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a explicat la Adevarul Live despre amanarile repetate ale votului din Comisia Juridica din Senat privind ridicarea imunitatii sale ca e deranjat de faptul ca s-a intarziat. Totodata, liderul ALDE a subliniat ca Liviu Dragnea nu se foloseste de situata sa pentru a-l santaja si ca alianta cu PSD este una solida.

IOHANNIS, DESPRE OUG PE REFERENDUM: Sper ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, cu privire la ordonanta de urgenta referitoare la referendum, ca spera ca Guvernul sa se abtina de la orice modificare legislativa care nu este pur tehnica si necesara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )