Libnet.ro
UNICEF

14:47

Ciolacu, despre OUG-ul lui Citu pentru amanarea ratelor:Numai un camatar putea sa faca acest lucru. Normal ca am luat foc

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre OUG-ul lui Citu pentru amanarea ratelor:Numai un camatar putea sa faca acest lucru. Normal ca am luat foc

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat miercuri intr-un inteviu la Adevarul Live Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru amanarea platii ratelor la banci, precizand ca formatiunea sa are de doua saptamani un proiect legislativ in acest sens. Cum sa vii tu ministru de Finante sa propui dobanda la dobanda? Numai un camatar putea sa faca acest lucru, a declarat Ciolacu. continuă pe Adevărul

Ordonanta pentru amanarea ratelor la credite, publicata: cum beneficiezi de ea

Foarte multi romani au asteptat masurile din parte guvernului Orban referitoare la amanarea platii ratelor la credite bancare. in urma cu cateva ore, aceasta a fost publicata in Monitorul Oficial. Printre ordonantele guvernului Romaniei luate pe parcursul acestei stari de urgenta se numara un document menit sa ajute persoanele fizice si firmele cu rate la .

AUTORITATILE S-AU BALBAIT DIN NOU Ordonanta pentru amanarea ratelor, modificata in sedinta de Guvern de astazi

ACTUALIZARE - 20:11 - Ordonanta de Urgenta a fost trimisa spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anuntat, in urma cu cateva momente, ministrul Citu. Acesta a mentionat ca actul normativ a fost aprobat cu modificarile anuntate inaintea sedintei de Guvern. *ACTUALIZARE - 17:40 - Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, acum cateva momente, ca li se da posibilitatea debitorilor cu restante la plata sa isi aduca imprumutul la zi si ca pentru creditele ipotecare nu va mai fi capitalizata dobanda. --- Autoritatile par sa se balbaie inca pe marginea textului Ordonantei de Urgenta care prevede amanarea ratelor bancare.

Modificari pentru amanarea ratelor. Restantierii primesc o sansa. Fara dobanda la dobanda la credite ipotecare

Guvernul modifica ordonanta privind amanarea ratelor la banci, oferind posibilitatea restantierilor sa isi plateasca datoriile pentru a putea beneficia de masura. De asemenea, va fi eliminata dobanda la dobanda la creditele ipotecare, au anuntat premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu.

Ce se intampla cu amanarea ratelor? Guvernul explica de ce nu e legea in Monitorul Oficial

In saptamana in care ar trebui sa avem regulile pentru amanarea ratelor, PSD incearca sa distraga atentia cu un fragment de document. Ministrul Finantelor a explicat ce se.

Ciolacu despre retragerea ordonantei care suspenda plata ratelor: O noua dovada de prostie si haos din partea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu critica dur decizia Guvernului Orban de a retrage de la publicare ordonanta privind amanarea ratelor. Ciolacu spune ca firmele romanesti au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care sa le faca situatia si mai grea.

Amanarea ratelor, pusa sub semnul intrebarii. Guvernul a retras ordonanta de la publicare. Reactia lui Florin Citu

Guvernul a decis sa retraga de la publicarea in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta privind amanarea ratelor la banci, ceea ce pune sub semnul intrebarii aceasta masura. Ministerul Finantelor transmite ca ordonanta nu a fost retrasa.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit: Dobanda la dobanda, povara noua pentru imprumutati

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Amanarea ratelor la banci, un mar otravit:cat creste rata

Amanarea ratelor la banci poate fi acum o gura de oxigen pentru romanii afectati de criza, insa la reluarea platii s-ar putea dovedi ca ideea nu a fost cea mai buna.

Controverse aprinse pe amanarea ratelor bancare, in plina pandemie

Ordonanta de Urgenta prin care a fost aprobata amanarea ratelor bancare pentru persoanele fizice si juridice a nascut controverse aprinse, in plina pandemie de coronavirus. Cei mai multi acuza faptul ca forma aprobata de Executiv difera foarte mult fata de ceea ce autoritatile anuntasera inainte.

Modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor - vineri, in plenul Camerei Deputatilor

Proiectele de lege care vizeaza modificarea Legii darii in plata si amanarea ratelor bancare au fost puse pe ordinea de zi de vineri a plenului Camerei Deputatilor, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir.

ştiri din Politica

actualitate, 14:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )