Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dragnea, despre OUG privind revizuirea condamnarilor definitive: NU E REA IDEEA!

B1 B1,
Dragnea, despre OUG privind revizuirea condamnarilor definitive: NU E REA IDEEA!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la propunerea ministrului Justitiei privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea condamnarilor definitive. Dragnea considera ca aceasta. continuă pe B1

Un fost presedinte CSM, despre OUG pentru revizuirea condamnarilor definitive: Nu e o chestiune care poate fi expediata atat de rapid cum face Tudorel Toader

Horatius Dumbrava, fost presedinte CSM, reactioneaza dupa anuntul lui Tudorel Toader privind adoptarea unei OUG pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoale. Judecatorul considera ca ar mai.

Ce spun juristii despre OUG privind revizuirea sentintelor: Legile nu pot fi aplicate retroactiv, contravine principiilor constitutionale

Juristii sunt sceptici in legatura cu OUG privind revizuirea sentintelor date pe protocoale, despre care a vorbit ministrul Justitiei Tudorel Toader, deoarece nu ar putea fi aplicata retroactiv. insa, daca ea ar intra in vigoare, efectele ar fi devastatoare in conditiile in care foarte multe dosare au avut la baza interceptari, scrie Mediafax.

Cristi Danilet desfiinteaza propunerea lui Tudorel Toader privind revizuirea condamnarilor definitive: Ideilea astea sunt TRASNITE!

Judecatorul Cristi Danilet reactoneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor definitive date pe protocoalele.

Orban despre OUG privind revizuirea sentintelor: Dimensiunea ticalosiei este uriasa. Nu poate Guvernul sa se substituie instantelor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie, intrucat Guvernul nu poate sa se substituie instanselor. Orban spune ca scopul acestei este de a-l salva de la inchidoare pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Elena Udrea, despre OUG privind revizuirea sentintelor: Pe mine nu ma afecteaza

Elena Udrea reactioneaza dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat miercuri o ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale. Fostul ministru.

Fost judecator CCR, despre OUG pentru revizuirea sentintelor: O propunere binevenita

Fostul judecator CCR, Toni Grebla, considera ca ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor bazate pe protocoale sau interceptari este binevenita. Asta pentru ca, sustine fostul judecator, este.

OUG privind revizuirea sentintelor penale

Ministrul justitiei Tudorel Toader a demonstrat iar ca se conformeaza cerintelor venite din partea liderilor coalitiei PSD-ALDE. in cadrul unei emisiuni televizate, Tudorel Toader a spus ca pregateste un proiect de ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor pronuntate de instanta in dosarele penale.

Senatorul PSD Serban Nicolae, despre OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoalele cu SRI: Ar deschide calea spre eliminarea suspiciunilor

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca o OUG pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale si interceptari ilegale ar fi o solutie legislativa care sa deschida calea eliminarii.

Tariceanu, dupa anuntul lui Tudorel Toader privind revizuirea sentintelor definitive: Si vinovatii au dreptul la un proces corect!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Tudorel Toader privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe.

Cutremur in justitie: Specialistii avertizeaza asupra efectelor devastatoare pe care le-ar avea OUG privind revizuirea sentintelor, propusa de Tudorel Toader

Propunerea ministrului Justitiei Tudorel Toader de adoptare a unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale provoaca ingrijorare in randul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )