Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dragnea vorbeste de OUG pentru fondul de 10 miliarde de euro, Tariceanu spune ca discutiile sunt n faza incipienta

Hotnews Hotnews,
 Dragnea vorbeste de OUG pentru fondul de 10 miliarde de euro, Tariceanu spune ca discutiile sunt n faza incipienta

In timp ce Liviu Dragnea anunta o OUG in urmatoarea sedinta de guvern pentru infiintarea unui fond de 10 miliarde pentru proiectele locale, Calin Popescu Tariceanu spune ca este vorba de discutii in faza incipienta. continuă pe Hotnews

Dragnea: n urmatoarea sedinta de Guvern va fi data OUG privind Fondul de investitii prntru administratia locala. Vor fi 10 miliarde de euro, bani din Romnia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat la finalul sedintei Comitetului Executiv ca Fondul de investitii pentru administratiile locale va fi infiintat printr-o Ordonanta care va fi adoptata in urmatoarea sedinta de Guvern, el precizand ca este vorba despre 10 miliarde de euro. intrebat de unde vor veni acesti bani, Dragnea a raspuns: Din Romania.

Tariceanu il contrazice pe Dragnea in privinta fondului de investitii locale de 10 miliarde de euro

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca sunt numai discutii in faza incipienta in ceea ce priveste infiintarea unui fond de investitii locale, in valoare de 10 miliarde de euro, contrazicandu-l pe presedintele PSD Liviu Dragnea, care a anuntat o ordonanta de urgenta in acest sens, care sa fie aprobata in urmatoarea sedinta de Guvern.

SONDAJ Ce credeti despre planul unei OUG pentru codurile penale?

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD a decis adoptarea unei Ordonante de Urgenta pe Codurile penale. Ea a spus ca a fost votata oportunitatea unei ordonante, nu si cand va fi adoptata. Liviu Dragnea a spus ca OUG e necesara pentru ca procesul legislativ se prelungeste prea mult. Anuntul vine in contextul intensificarii speculatiilor privind o ordonanta pe amnistie si gratiere, desi premierul Dancila a exclus o asemenea OUG pana la finele anului. Sondaj HotNews. ro: Ce credeti despre planul unui OUG pentru codurile penale?.

Viorica Dancila, dupa sedinta CEx: Luam in calcul OUG pentru Codurile Penale

A fost sedinta cruciala la PSD. Liviu Dragnea a discutat, luni, cu premierul Dancila si liderii PSD strategia pentru a stopa plecarile din partid, dar si ce vor face cu refuzul lui Iohannis de a remania doi.

AM PROGRAMAT CHELTUIELI DE 9,3 MILIARDE EURO PENTRU APARARE inarmarea ofera avantaje pe care Guvernul le refuza

Dupa multi ani de ignorare a armatei si de alocari bugetare parca in batjocura, a trebuit ca Putin sa anexeze Crimeea, iar Casa Alba sa impuna impartirea facturii militare, pentru ca decidentii nostri politici sa accepte ca armata trebuie echipata.

Liviu Dragnea, replica dura pentru Raluca Turcan: Bate campii. Nu cunoaste regulamentul

Liviu Dragnea i-a raspuns Ralucai Turcan, dupa ce aceasta il acuza pe liderul PSD ca vrea sa opreasca liderii de grup in a mai lua cuvantul in Biroul Permanent din Camera Deputatilor. Astazi, Liviu.

HOROSCOPUL runelor pentru saptamana 10-16 decembrie 2018. Berbecii sunt curtati intens, Gemenii sunt in fata unei situatii dificile

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in saptamana 10-16 decembrie 2018. Runele sunt etalate pentru perioada indicata si descifreaza taine universale cu mesaje profunde, intelepte si cu previziuni de mare.

Calauzire zilnica Arhanghelul Mihail. Pe zodii, pentru luni 10 decembrie 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru tine!

Iata pentruLUNI 10 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de.

HOROSCOP BERBEC pentru saptamana 10-16 decembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Atentie la volan

Se anunta o saptamana care incepe foarte bine. Pot conta pe ziua de luni, pentru ca au autoritate, au si curaj si isi rezolva foarte multe treburi, dar trebuie sa fie harnici. Marti, pot.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 10-16 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Taurii trebuie sa fie pregatiti pentru schimbari majore

Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 10-16 decembrie. Berbec. Vor da lovitura in saptamana urmatoare, sunt norocosii zodiacului. Se va produce in viata lor un salt cal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )